SVAR PÅ FRÅRGESTUNDEN

Jag undrar när du blev så här träning- och kostintresserad? 

 

Jag har alltid vart intresserad av mat, älskat att äta och träna men inte på den här nivån.
Intresset utvecklades när jag började utbilda mig och har sedan bara fortsatt.

 

 

Hur mycket låter du stressen få styra ditt liv och exakt vad gör du när den slår till ordentligt?

 

Just nu får den styra väldigt mycket. Det är dagsformen som avgör hur mina dagar ser ut och jag har lärt mig att det är helt okej att boka av och stanna hemma om det är en dålig dag.

 

Är jag nere i skiten så tvingar jag mig aldrig iväg på saker bara för att.
Då bokar jag av och lyssnar på kroppen, men det ska jag tillägga, har tagit lång tid att lära mig.

 

Gillar du barn? Vill du ha egna och vet du när i så fall?

 

Älskar barn! Vill verkligen ha egna och tycker det verkar så otroligt häftigt att få vara gravid.
Hoppas att jag kan få mitt första inom fyra-fem år.

 

Vad skulle du vilja jobba med om du inte vore PT?

 

Har en liten dröm om att få ha en egen handelsträdgård någon gång.
Med ett café, stora odlingar, blommor och härligheter.

 

Har även en vision om att hitta på något bra sätt för att hjälpa unga kvinnor och
tjejer med mental ohälsa som stress, utmattning och depression.

 

Vilka är dina favorittoppingar på gröten?

 

Just nu kiwi, blåbärpulver, chiafrön och laktosfri mjölk.
Bär, keso, hemkokt äppelmos och frukt är också favoriter!

 

Vad gör du i pausen hos vakna md NRJ? Alltså på måndagar mellan halv åtta och åtta.

 

Dricker kaffe, pratar med deras producent Micke, tittar hur de klipper programmet, läser frågor till nästa sändning eller kikar på Anders & Gry som sänder Mix Megapol i studion bredvid.

 

Vad tycker du är viktigast, några få nära vänner eller många bekanta? Eller tycker du det är viktigt med båda?

 

Alltid nära vänner! Har en handfull närmsta vänner och några till nära
vänner plus familj som är dem absolut viktigaste för mig.

 

vänskap

 

När du började med dina sundare vanor och mer träning, fick du utebliven mens då?

 

Nej, inte vad jag kan minnas.

 

Kan du inte beskriva hur en vanlig vardag ser ut för dig?

 

Nu styrs min vardag av dagsformen. Går upp kl 6 på måndagar för att medverka i NRJ,
sedan är det hem för att vila och göra Aetas-kunder.

 

Försöker sova ut ett par vardagar och varje helg.

 

Gör mina PT online-kunder tre gånger i veckan, går på pressfrukostar eller
event när orken finns, träffar mina vänner flera gånger i veckan,
jobbar hemifrån med bloggen och övrigt datajobb.

 

Rör på mig varje dag och går överallt.
Någon dag varje vecka är det någon form av möte, terapi eller lunch och ibland blir det något extraroligt som en plåtning eller liknande.

 

Mina dagar har en viss grundform men är ändå väldigt olika varandra.
Jag trivs så jäkla bra!

 

 

 

 

 

 1. angie skriver:

  hej fia. jag kämpar med ungefär 10 kilos övervikt och efter att ha följt din blogg ända sedan blondinbella länkade den känns det som att jag har ganska bra koll på vad man bör äta. mitt problem är dock att jag tkr all mat som anses vara nyttig är superduperjätteäcklig. kvarg, havregrynsgröt, keso, kokt ägg, qourn, omelett, alla grönsaker, alla bönor, guinoa och bulgur är exempel på mat som bara växer i min mun när jag försöker äta det. jag har även testat fyra olika sorters proteinpulver och alla smakade blä. jag är vegetarian så kött och fisk kan jag inte heller äta. har du alltid gillat tex kvarg och havregrynsgröt eller har du lärt dej gilla smakerna? jag försöker ganska ofta ändra mina matvanor men då får jag tvinga i mig maten och då blir det att jag äter alldeles för lite och får ont i huvudet och magen. har du ngt tips på hur jag kan göra? saker jag gillar är tex hamburgare, pizza, tacos, potatismos, chips, godis och mackor. men det är ju inte direkt ngn mat man går ner i vikt av. det kanske låter som att jag bara är kräsen men det här är verkligen ett stort problem för mig som jag kämpar med i princip varje dag 🙁

 2. elin skriver:

  Hejsan, har en fråga gällande ägg! Har nämligen hört att det inte är bra att äta ägg varje dag då endel påstår att det inte är bra för kolesterolvärdet och att det rent ut sagt är farligt. Stämmer detta, är det inte bra att äta t. ex 1-2 ägg om dagen eller är det bara bullshit haha? = )

 3. Jennie skriver:

  Hej Fia!

  Har sagt det många ggr men tåls att säga flera g¨nger om!
  Jag verkligen älskar din blogg och för att du står för sunda värderingar
  kring mat & träning och livet i allmänhet! You go girl! 😉

 4. Sandra skriver:

  Hej Fia,
  du la för ett litet tag sedan upp proteinbars på bloggen, har två frågor om dessa;
  du skrev att man ska ha värmetåligt proteinpulver, menar du då typ ”Bake pro”?
  Och ska man ta dessa innan eller efter träning för att få ut mest nytta av dem? Håller de sig några dagar i kylen? 🙂
  Kram Sandra, tack för bra blogg!!

 5. M skriver:

  Hej fia! Jag är en ung tjej som tränar 5-6 gånger i veckan och jag känner att jag blir mer och mer fixerad vid hur min kropp ser ut. Jag vill bli smalare fast jag redan är smal och jag tänker på mat hela tiden, det är verkligen jätte jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra för att sluta tänka på sånt här! Jag känner att jag behöver hjälp för det känns som att jag har lite av en ätstörning och att det är påväg utför…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..