BRUNCHTIPS MED MATORGASM

Den här brunchen som jag och syrran styrde ihop förra helgen blev för god för att inte delas.
,. som vi njöt av den fina blandingen av sött och surt!

 

 

IMG_4273
IMG_4272
IMG_4275
.

 

,. nybakat nötbröd, carobbar och morotskaka från Satvabageriet, pålägg, kaffe och
smoothie på äppeljuice, avokado, apelsin, trädgårsbär, ingefära och citron.

 

Rekommenderas!

 

 

 

 1. Alex skriver:

  Var kommer de fina ljusstakarna ifrån?

 2. Adele skriver:

  det borde vara regel på att man måste äta brunch MINST en gång i veckan! mumma

 3. Linda skriver:

  Tjing!
  Jag är överviktig men har bestämt mig för att gå ner i vikt osv. Om jag äter bra kost och tränar styrketräning går jag ner i vikt samtidigt som jag bygger muskler då? Eller hur ska jag gå till väga där? Styrketräning är kul, men inte kondition…

 4. Louise skriver:

  Åh vad gott! Önskar jag hade tagit mig tid till att göra en riktigt mysig brunch den här helgen, men får bli nästa! Finns ju inget bättre än att sitta runt ett bord fullt av frukostmat med en fin vän, mamma eller pojkvännen! Tack Fia för bästa läsningen!

 5. Ebba skriver:

  Ser helt fantastiskt gott ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..