HJÄLP MIG!

Jag har bestämt mig för att uppdatera den här bloggen med en ny kamera.
Nu fotar jag mest med min iphone av ren lathet och det blir inte riktigt kul.

 

Men jag är helt värdelös när det kommer till att välja kameror och tycker att det är en hopplös djungel.
Hur gör man för att välja ”rätt” kamera?

 

Har en Canon G12 men har aldrig vart hundra nöjd med den av oklar anledning.
Är ni duktiga på kameror? Berätta för mig, är så tacksam för all hjälp!

 

Kort sagt så söker jag en lättsam kamera som tar klockrena bilder utan för mycket arbete då jag gillar att köra dem en sväng i picasa innan dem används.

 

Har kikat på en Canon G1X som jag hört mycket bra om och som ska vara betydligt bättre än G12an?
Som sagt, är tacksam för alla tips och råd!

 

namnlös mapp 21

 

 

PS. Glöm inte Malou efter tio i morgon i TV4, vi ses där.

 

 

 1. Hej Fia,
  Jag skulle välja en Nikon J2 om jag vore dig. En systemkamera för dom med krav på liten storlek men också enkel att hantera. Den är grym och snygg som skjutton! Så kan du köpa till olika objektiv om du vill de. Men den är så mycket enklare än en stor systemkamera. 🙂
  http://www.cyberphoto.se/info.php?article=nij21030vit

 2. Niklas skriver:

  asså! guuuud! så jäkla bra du altså! okej hej!

 3. Emelie skriver:

  Jag ar supernojd med min Canon G1X. Den tar oerhort fina bilder. Kop den!

 4. Sofie skriver:

  Du är sån oerhört bra människa, Fia!
  Har följt dig i två år nu, och jag har sett upp till dig ända sen jag började följa dig. Att du nu dessutom vågar gå ut i tv med vad som ursprungligen ligger bakom din utmattning, gjorde att jag beundrar dig ännu mer. Jag blev rörd till tårar! Så himla starkt gjort! Du är en grym förebild! Du kan vara glad och stark, peppa och skriva på ett underhållande och intressant sett. Samt att du vågar ”blotta” dig själv och visa upp dina svagheter. Jag tycker det är så mäktigt gjort av dig.
  Jag håller tummarna för att du ska bli frisk snart! Fortsätt kämpa! Jag och alla andra läsare hejar på dig!

  Styrkekram till dig!

 5. Katja skriver:

  Hej!
  Såg dig i Efter tio. Visste inte vem du var innan…jag har också drabbats av utmattningsdepression, sjuksköterska och träningsmänniska tills jag fick en reumatisk sjukdom. Ville ej vara sjukskriven, svårt acceptera. En dag kom jag inte upp ur sängen. Minnet var dåligt, dålig aptit, svårt sova, hjärtklappning…m.m
  Jag har varig inlagd pga min utmattningsdepression ett par gånger..kämpar fortfarande men KBT MEDITATION har hjälpt mig.
  Kram och ta en dag i taget!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..