HOS MALOU.

Kom hem från TV4-studion för över fyra timmar sedan men känner mig fortfarande alldeles utpumpad.
Är alldeles rörd över alla fina, stöttande och kärleksfulla ord som landade i min telefon efter programmet.

 

Ni är helt otroliga.
Tack!

 

På ett sätt var det otroligt befriande att få vara öppen med det som lett mig ner i skiten, å andra sidan var det otroligt läskigt och overkligt. Har fortfarande inte vågat titta på klippet ,.

 

Ett stort tack till Tyra som var med och delade sina kloka åsikter.
Hon har verkligen inspirerat mig genom att våga vara så ärlig som hon är.

 

,. vi är med direkt i början av programmet.
Se programmet här –> Klicka!

 

 

 

 

 

 1. Annie skriver:

  Du är så grym som vågar berätta Fia. Jag tänker på dig och hoppas att du blir frisk snart! <3

 2. Hanna skriver:

  Hej! Jag har som alla andra sett när du var hos Malou och jag vill också tacka dig för att du vågade vara öppen och prata ut! Jättebra! Tänk att det ska vara så svårt att släppa på kontrollen, pust.

  Jag har massor med mig i bagaget som jag försökt beta av och är en expert på att hålla fasaden, så det är få som förstår att jag mår dåligt. Min pojkvän såg igenom mig redan första gången vi sågs men andra tror att jag är stark, balanserad, utåtriktad osv. Det är ju tur att de ser det så, när det inte känns så 😉 Det känns som jag ska börja gråta bara någon tittar mig i ögonen ibland. Men det går framåt och med allt som hänt kan man hitta ett nytt sätt att leva.

  Massa lycka till med ditt mående, din träning och ditt företag och att du hittar en balans och är snäll mot dig själv.

 3. Jolin skriver:

  Du är en förebild! <3

 4. Anna skriver:

  Vackra, fina, starka, underbara, fantastiska Fia! En stor KRAM til dig för att du sätter ord på och vågar visa sådant som många andra inte vågar tala om eftersom det TYVÄRR är så otroligt tabubelagt. Förändra aldrig den du är, du är stark, modig och alldeles fantastisk!! Du är en underbar förebild!

 5. Emma skriver:

  ÅÅÅH vad du är STARK! Och modig! Stora kramar till dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..