ÖVERVÄLDIGAD.

Herre min tid, är fortfarande helt överväldigad över den enorma respons, omtanke och stöd som fullkomligt vällt in sedan min medverkan i ”Malou efter tio”.

 

Trots att jag är helt slut efter alla känslor dem senaste dagarna så vaknade jag upplyft
och glad av dem senaste dagarnas respons.

 

Kan inte nog tacka alla som tagit sig tid att skriva mail, sms, kommentarer, ringt osv osv.

 

Jag och hela min familj är så otroligt rörda och jag känner mig så
omhändertagen och trygg mitt i allt det jobbiga.

 

Helt otroligt, ni är fantastiska.

 

fia

 

 

,. och idag åker vi hem till Hedemora för att njuta av familjen, bästisar och massa god mat.
Önskar er en superpåsk!

 

 

 

 

 

 1. Utrolig rørende, klokt og vakkert program – du er modig, tøff, sterk, vakker og fantastisk! Hilsen fast leser fra Norge 🙂

 2. N skriver:

  Vad är dina tips för hur man som kompis ska kunna finnas där på bästa sätt o hjälpa o stötta?

 3. ellen skriver:

  Hade missat din medverkan så kollade nu, gud så du berörde mig! Så himla stark & fin! Kände också igen mig så mkt. Har varit hos doktorn en massa men börjar väl inse att jag mest lider av prestationsångest och för långvarig intensiv stress. Tack för att du berättar om hur du mår! Vi hejar på dig 🙂

 4. Hej Fia!!
  Tittade också på programmet. Blev oehört berörd..tack för att du tar upp detta!! oehört viktigt att prata om..!!!

  Tack för grym blogg & Glad påsk!!!

 5. Signe skriver:

  Hej 🙂 Tog mig just tid att se programmet och måste tyvärr, som många andra, säga att jag känner igen mig på flera sätt. Starkt gjort av dig! Tänk om fler faktiskt kunde vara så här ärliga och faktiskt lägga korten helt på bordet så att detta problem blir avdramatiserat och folk faktiskt vågar prata om det och förstå allvaret. Det ska vara lika jävla okej att bryta själen som att bryta ett ben…

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..