RUN BABY RUN

Vissa dagar finns det helt enkelt inte tid för ett renodlat och pumpande träningspass.
Bästa lösningen?

 

Snöra på löparskorna, spatsera till närmsta trappa och börja spruta, hoppa och kasta sig upp för trappstegen.

 

Ger en rejäl pulshöjare, tillräckligt med endorfiner och härligt krispig luft i lugnorna.

 

Jag själv pressade in detta förra fredagen efter några timmars jobb och städning i väntan på svärföräldrarna.

 

Perfekt lösning på tidsbrist!

 

 

IMG_4704
IMG_4708
IMG_4726
IMG_4724

 

 

,. apropå ingenting så är löpning i regn är för övrigt otroligt underskattat.

 

 

 

 

 1. Så härligt med utomhusträning!! Jag har en fråga till dig… Jag har på kort tid gått upp cirka 7 kilo, märker det främst i kläd- och bh-storlek där jag inte får på mig alla mina kläder längre. Vill gå ner några kilon, tona till kroppen, men göra det på ett bra, hälsosamt, realistiskt och långsiktigt sätt (du är faktiskt den som fått mig vilja göra det på ett bra sätt :)). Jag frågade en kompis som är bra på kost och träning, och han fick mig att börja räkna kalorier, men nej, jag känner att det inte är rätt för mig. Det får mig att fokusera på del saker och se kalorier istället för faktiskt god mat, och så vill jag inte ha det. Har därför beslutat mig för att göra det annorlunda, unna mig god, men nyttig mat och dra ner på sötsaker; har ett sockerberoende och kan äta upp mot 1-3 chipspåsar, drygt 1 kilo choklad och 5-15 hg lösgodis per VECKA – och ibland idtälletföt mat… INTE bra och INTE hållbart i längden. Vill ta hand om min kropp bättre än så och vara mer respektfull mot den och mig själv. Har du tips på hur jag går ner något kilo – behöver och vill inte stirra mig blind på vågen, äger iofs ingen våg – så min fråga är väl snarare: har du tips på hur jag kan komma i mina kläder igen, vikten spelar egentligen ingen roll, utan det är mer hur min kropp mår. Tack för dig och din blogg, du har som sagt inspirerat mig till att träns och äta för hälsans och kroppens skull, för att det är roligt, inte för jag måste. Du ger mig helt enkelt så otroligt mycket inspiration, motivation och aptit till livet 🙂 Tack! Kram, Josefine.

 2. komiskt att du nämnde löpning i regn 🙂 idag när jag var på jobbet regnade det ganska rejält och det enda jag kunde tänka var ”hoppas att det regnar när jag kommer hem så jag kan ta en springtur”. haha. love it!

 3. Hur hjälper jag en vän som är påväg att bli utbränd? hur får jag henne att lyssna o ta till sig detta? Tacksam för svar

 4. Mari skriver:

  Ja, visst är det underbart. Man kan göra så mkt, med så enkla medel =)

 5. Lotta skriver:

  Älskar också att träna i regn, älskar att vara i regn!

  Apropå trappor: förra veckan laddade jag, klädde mig för ditt trapp-pass och skulle precis sticka iväg när jag insåg att det inte finns några trappor i vår stad. Ja, några trappsteg här och var finns det ju, men… Vilket antiklimax. Fick bli en backe i stället, men det blev inte riktigt samma sak, backar springer jag ju ofta i redan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..