”KOKOSKOKOSMOOTHIE”

Vi har tidigare pratat om smoothies i min smoothieguide, i samlingsinlägget om smoothies
och på massa andra ställen i den här bloggen.

 

Anledningen till det ständigt återkommande ämnet är att det
är ett sådant fantastiskt påhitt att det är värt uppmärksamheten.

 

IMG_5808
IMG_5819

.

En smoothie fungerar perfekt som en del av frukosten, före- eller efter träningspasset, som godis, som socialt experiment, till brunchen, för att lyxa, för att få i sig näring, som svalka i sommaren, som lunch när du inte hinner laga, som mellanmål när du inte hinner tugga, som humörhöjare när du behöver en färgklick i livet osv osv osv.

 

Bra va?

 

IMG_5812
IMG_5820

 

,. den här innehåller:

– cashewsmör – havremjölk – valnötter – kokosflingor – skogsbär
– blåbär – avokado – ägg – chiafrön – banan –

 

 

 

 

  1. Hej Fia! Jag har en liten fråga till dig ang. smoothies. Som fattig student undrar jag vilka basingredienser du tycker man borde satsa på om man bara kan köpa ett fåtal? T.ex. Jordnötssmör, chiafrön och nåt mer? Några nyttigare ”basingredienser” som går bra ihop, om man inte bara vill göra smoothies på yoghurt och bär exempelvis. (Kan tillägga att jag personligen är även nöt och äggallergiker). Annars, tack för en superduper blogg! Du piggar upp mig i de värsta stormväder 🙂 <3

  2. Hihi jaa man kan verkligen dricka smoothie till de flesta tillfällen. Någon skrev ovan att dom inte skulle kunna hålla sig mätt fra t lunch på en smoothie. Men jag brukar knäcka ner ett ägg, lite linfrö olja och en näve nötter….eller varför inte en avokado.mums mums! Kram kra

  3. Sara skriver:

    Hej Fia! Jag har en fråga. När du skriver vad du har i dina smoothies och annan mat du gör, kan du inte skriva ungefär hur mkt du har av allt? Jag är så dålig på det där och får gärna lite mer detaljer så man inte har i alldeles för mkt av ngt. 🙂

  4. Linde skriver:

    Jag ÄLSKAR smoothies men förstår inte hur någon i hela världen kan hålla sig mätt på en sådan till lunch…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..