VARDAGSLYX

Att vardagslyxa är för mig ett sätt att slappna av.

 

Det kan vara att tända mängder av ljus i hela lägenheten, ligga på spikmattan innan jag somnar, göra något spontant eller som i torsdags ,. laga en tvårättersmiddag med nya recept.

 

Helger och semester i all ära, men det är ändå vardagen vi umgås mest med och då är det lika bra att piffa till den och älska den med.

 

 

IMG_5801
IMG_5804
IMG_5806

 

 

Lime- & myntamarinerade jordgubbar med vispad grädde och riven choklad:

 

Blanda rivet skal och lite saft av en lime med sköljda och hackade myntablad tillsammans med valfri sötning, som t.ex råsocker, kokossocker, honung, agavesirap. Dela jordgubbarna i stora bitar, blanda ner i marinaden och låt stå ett par timmar så dem får gotta ihop sig. Servera genom att varva jordgubbarna med vispad grädde och riven choklad och toppa med ett fint myntablad.

 

Hur vardagslyxar ni?

 

 

 

 

 

  1. Ida skriver:

    Jag gillar verkligen din blogg och du verkar vara en fantastskt fin tjej med bra åsikter och tankar men jag blir så himla ledsen när jag ser Skånemejeriers feta annonser här! Jag förstår inte hur man som hälsoinspiratör kan rekommendera intag av mjölkprodukter?? Du får jättegärna kommentera här och förklara varför? Har man ett intresse utav kost och hälsa så fattar jag inte hur man kan ha undgått att mjölk är en av dagens största hälsobovar??? Sen att du äter fläskkött också…..don’t get me started on pork……. Snälla du ta inte detta som kritik utan en chans till att lära dig något nytt plus att din hälsa kommer att bli sååå mycket bättre om du utesluter dessa livsmedel ur din kost, jag lovar 🙂 ta hand om dig, peace and love// Ida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..