VECKAN PÅ INSTAGRAM @ptfia

 

Desktop14

 

1. Resultatet av ett delikat infall en sen kväll – ”chokladkokosdoppade” jordgubbar!
2. Smält choklad + doppad snoppade jordgubbar i choklad + kokos = låt stelna i ca 15 min.

 

Desktop16

 

1. Supersmoothie: Grapefrukt, bär från hedemora, ägg, limekött, avokado, ingefära, blodapelsinjuice = lingonsmoothie med strössel av passionsfrukt, chiafrön och chlorellapulver , även kallad ”näringsbomb”.
2. #prayforBoston.

 

Desktop17

 

1. Tjuvkik på mitt andra omslag för Fitness Lifestyle!
2. Igår: Vi bubblade bubbelkopp i solnedgången och NJÖT.

 

Desktop15

 

 

1. Färgbomb: lingon, mandlar, mango, russin, sesamfrön, chiafrön, blåbär & grapefrukt.
2. Färdkost: päron & chokladdoppade mandlar.

 

 

 

 

 1. emma skriver:

  Tjoho! Har undrat ett tag nu, när du säger att du har ägg i smoothies är dom då kokta eller råa? 🙂

 2. Carro skriver:

  Först av allt, du är grym! Jag älskar allt pepp och inspiration som finns på din blogg!

  Jag tänkte fråga ifall du har några tips på hur man kommer tillbaks både fysiskt och mentalt från en skada? För 5 månader sedan hoppade min fot ur led och jag skadade allt ligament, ben, led och brosk. Eftersom att jag sysslar med en extremsport så är det väldigt tufft att komma tillbaks så jag tänkte kolla om du har något pepp?

  Massor med kärlek
  Carro
  http://www.wakecarro.com

 3. Mari skriver:

  Oj oj vad mkt gott du lagt upp :).
  Håller med dig om att vi borde piffa till vardagen mer…den betyder mest !!!

 4. Lina skriver:

  Hej Fia! Jag har en fråga, min mens uteblev i somras, efter två år av regelbundenhet. Sen kom den tillbaka vid nyår, och nu är den borta igen. Jag har ändrat min livsstil mycket, och i somras vägde jag lite lite. Är 169 lång och väger nu 58 kilo, när jag fick min mens vid nyår vägde jag 60. Tror du att det kan vara så att jag måste lägga på mig 2 kilo för att få tillbaka den?
  Vore jättetacksam för svar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..