ÖNSKERUBRIK!

Önskerubrik: ”10 lätta må bra-tips”.

 

I och med att detta är så otroligt stort så utgår jag bara från
mig själv och hoppas att dem kan förgylla för er med!

 

1. En aktiv kropp är en glad kropp!
Vi är gjorda för att röra på oss och det viktigaste är inte HUR vi rör på oss utan ATT vi rör på oss.
Gör det du gillar och gör det regelbundet så kommer din kropp att tacka dig.

 

2. Lägg energi på rätt saker!
Är bussen försenad? Det är något du inte kan styra över så slösa inte värdefull energi på att stressa upp dig för det. Har du för mycket att göra? Välj ut det absolut viktigaste och gör klart dem först. Är det något som tynger dig? Ta tag i det, rensa och konfrontera. Låt det inte ligga på dina axlar.

 

3. Drick vatten!
Ditt urin ska vara nära genomskinligt. Ju gulare – ju mer behöver du dricka.
Ett klassiskt och superviktigt tips för en härlig kropp med energi.

 

4. Kramas mycket!
Det är omtalat och bevisat att beröring gör oss gladare, tryggare och härligare.
Kramas mycket och kramas ordentligt. Ge din vän en rejäl kram och håll kvar, pussa din partner, klappa din kollega på axeln och klia syrran i håret. Beröring gör oss vackra.

 

5. Var snäll mot dig själv!
Du är värd att behandlas med respekt och kärlek och det finns sällan
någon som vi behandlar så illa som oss själva. Peppa istället för att deppa, var inte för hård mot dig själv och ställ rimliga och realistiska krav och mål. Du kommer längre om du är snäll mot dig själv än om du trycker ner dig med besvikelse och orealistiska ord varje dag.

 

 

namnlös mapp8

 

,. fortsättning följer.

 

 

 

 

 1. Sara skriver:

  Tyvärr är det fel att säga att urinet ska vara genomskinligt. Själva färgen på urinet kom er från ämnet urea som brodyrernas i levern. Urea bildas av att kroppen bryter ner ammoniak, som är en restpeodukt av nedbrytningen av proteiner. Det är riktigt att urinet inte ska ha en jätte gul stark färg för der betyder att urinet är väldigt koncentrerat, men att sträva efter genomskinligt kiss kan vara rent ut sagt livsfarligt på grund av att njurens funktion är väldigt komplicerad. I njuren finns nefron som är njurens funktionella enheter. I nefronen bildas sekundär urinet( det vi kissar ut) genom att kroppen filtrerar in och ut ur kroppen, fram och tillbaka, vätska, natrium mm. Denna filtrationen beror på koncentrationen av olika ämnen och är superviktig för att kroppen ska få rött natrium och salt balans. Dricker man då mycket att an strövar efter genomskinligt kiss kommer det vara så mycket vätska i kroppen att nefronen får jobba massor och kommer inte att hinna ta tillbaka natrium som har filtrerats ut en gång. Natrium är livsnödvändigt i cellulära processer och för lite sånt i kroppen kan vara farligt.,,

  Haha , jag är sämst på att förklara kortfattat. Hoppas du förstod.
  Vill inte alls vara nån besserwisser men ibland blir jag less på när stora bloggare skriver helt felaktiga råd, och eftersom du har många läsare går dåliga råd till många personer på en gång..

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

 2. Elise skriver:

  Jag har väntat på det inlägget du sa för någon vecka sen att du ska skriva. Det om att om man äter något onyttigt så känns det som att allt är totalt kört och så äter man massa mer onyttigt… Brukar bli min fälla!

 3. FIA! Jag undrar när inläggen kring hur vi ser på mat kommer? För någon vecka sedan, samt här om dagen, tog du upp att du skulle skriva om just det faktum att vi ofta fixerar oss vid den lilla mängden ”onyttiga” mat vi äter.

  Jag själv har just det dilemmat med mig själv dagligen. Jag äter bra och nyttigt under mina måltider, men på kvällen kan en chokladbit slinka ner och då får man världens ångest för det.

  SNÄLLA, skriv några väl inspirerande rader om detta fenomen!

  TACK!!

 4. Tänkvärda tips! Jag böjar bli bättre på det där med att inte stressa upp mig över saker jag inte kan påverka (som en ovanligt trög buss)! Dock inte alltid så lätt 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..