TRÄNA UPP HUMÖRET

Ni vet dem här dagarna då allt känns pest och piss?

 

Jag hade en sådan måndag där precis allt hände samtidigt. Mobilen ringde, folk mailade, jag hade massor med kunder att besvara, telefonen pep och allt var ett mindre kaos.

 

Efter att ha rett ut allt kastade jag mig ut i närmsta backe och körde intervaller.
Redan efter dem fem första kände jag hur syret och livet börjar återvända till skallen.

 

Valde en längre intervall med tre trappor som start direkt upp i en
flack backe med en stigning som avslutning.

 

Efter dem fem första drog jag till med ”äh, tio till”, efter hälften kändes det så
lockande att jag pressade mig upp för backarna tills musklerna skrek och jag log.

 

Det är att träna upp humöret. Att befria sig från arbetet och måstena. Att släppa sig fri. Svettas.

 

Desktop19

 

 

Så värdefullt. Testa det!

 

 

 

 1. Hanna skriver:

  Du har verkligen ett jättefint leende!! Gillar din blogg jättemycket och den ger mig mycket inspiration när det gäller ALLT! Mat, träningsövningar och framför allt mitt tankesätt när det gäller mig själv. Hur man ska prioritera sig själv och ta tid för sig själv. Det är något jag glömt bort men som du påmint mig om! Du är så ung men ändå så himla klok!! Jag brukar aldrig kommentera i bloggar men sen såg jag ditt leende och tänkte att du har verkligen ett fint leende! Men först fortsatte jag bara scrolla ner och läsa vidare men sen tänkte jag på hur glad man blir över att få komplimanger och efter leendet så var jag bara tvungen att kommentera resten av din blogg också! Sluta aldrig blogga, du är en stor förebild för många!! (eller du kanske inte vill blogga för resten av ditt liv men sluta iallafall aldrig sprid dina kloka ord och sluta aldrig inspirera andra med ditt fina leende)

 2. Skulle inte du kunna skriva om hur man kan få upp rörligheten i kroppen. Jag springer å löper men tycker att stretchingen efteråt mest görs för sakens skull.

  Sen är det väl delade meningar om hur mkt man ska stretcha kroppen.

  Skulle uppskattas :).

 3. J skriver:

  Låter väldigt befriande 🙂
  Jag sprang impulsivt hem igår, snabb joggning, tog runt 10 minuter och
  jag kände mig duktig efteråt, speciellt eftersom jag tidigare hade kört jumpa-medel
  på friskis och svettis ^^

  CREEDS TILL DIG OCH MIG.
  Stor kram

 4. Sofia skriver:

  Hej Fia! 😀 jag älskar din blogg! Så himla inspirerande!
  Men snälla (vet att folk kommer hata på mig nu) använd DE istället för dem. Det är nämligen oftast rätt.
  Kram!

 5. Lene skriver:

  Jag önskar jag hade kunnat ut och springa som du gör. Men min rygg sätter stopp för mig. Jag får nöja mig med promenader i snabbaste takten för dagen. Men jag är nöjd ändå. Jag gör så gott jag kan och bara ut och gå påverkar humöret enormt mycket tycker jag.
  Ha det gott

  Kramar
  Lene

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..