VAKNA MED NRJ I MÅNDAGS!

 1. louise skriver:

  Hej fia.
  Jag har så otroligt svårt att sova. Jag kan vara hur trött som helst på dagtid/morgonen men kan aldrig somna/somna om när jag väl vaknat. Jag kan aldrig lägga mig ner och sova efter skolan trots att ögonen går i kors på mig. Ibland kan jag somna klockan 2 på natten och vakna klockan 6 och inte somna om. Jag skulle behöva sova i flera år känns det som och hur mycket jag än försöker somna så går det inte, bara på kvällen. Vet du vad det kan bero på? Jag är liksom bara 18 år så jag borde väl inte ha sömnproblem eller något? har du tips för en som inte kan sova?
  Älskar din blogg du är en stor inspirationskälla!

 2. sofie skriver:

  Jag tycker att dom gör de så kul när dom klipper i slutet! I första videon så blir det klippt precis när du säger ”jag brukar ha fryst broccoli i” – som om de var nått chockerande typ: ”nu börjar de spåra ut så nu är de dags att klippa” 😛 jag menar de är underhållande när dom gör så – men samtidigt drygt… Stockholmare alltså haha 😉 Du är så himla grym Fia! Jag kollar alltid när du är med i Vakna 😀

 3. Sara skriver:

  Du är allt bra fin du. 🙂 men tänk på att man aldrig ska äta råa ägg. Ganska viktigt att poängtera.

 4. Emma skriver:

  Heej fia! Alla tjatar ju så mycket om att man måste äta ordentligt när man ska gå ned i vikt. Varför är det så viktigt? Nu är det så att jag ska gå ned några kg, men det har inte hänt något på lääänge och jag tror att det är för att jag äter för lite. Men vad kommer hända när jag börjar äta mer rejält igen? (Med det menar jag långsamma kollisar, bra fetter och mycket protein. Precis som nu. Fast mer) kommer jag gå upp i vikt då? Eller sätter viktnedgången igång av mer mat? Gaaah jag fattar inte! Svara gärna i ett inlägg 😀

 5. Tycker bodystore.com har bra priser på livsmedel som kokosvatten/mjölk och mandel/hasselnöt/jordnötsmör 😀 (om man får göra reklam i din blogg då, jobbar absolut inte för företaget utan tipsar bara)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..