ARKIVET

Jag fick ett infall och började bläddra mig genom bloggens arkiv.
Bloggen startades i december 2010 och plötsligt är den 41 månader gammal – Jesus!

 

När jag går igenom arkivet slås jag av hur mycket som har hänt sedan starten.

 

Hur enormt mycket jag utvecklats, lärt mig, haft faser, blivit tryggare, hittat min ”bloggstil”,
lärt mig att hantera med- och motgångar, lärt mig att inte släppa in
elakheter lika lätt och fått uppleva så enormt mycket roligt.

 

Det jag är mest glad och stolt över är att trots att många sociala medier och träningsbloggar fokuserar mer och mer på fitness, proteinfluff och aningens extrema kostvanor så jobbar jag stenhårt för att skapa en plattform där vi är sunda, älskar choklad, pratar om både hälsa och ohälsa, fokuserar på genuin träningsglädje, äter med kärlek  och hittar vår egen nivå på ”hälsosam”.

 

Det är åtminstone min stora förhoppning med hela den här tränings- & hälsobloggen.

 

img_9660

 

Och vet ni vad – Ni bloggläsare är helt otroliga.
Tack för att ni finns!

 

 

 

 

 1. Du är så himla inspirerande Fia! Jag är sjukt glad att det finns en blogg som din, varje gång jag läser mår jag alltid snäppet bättre!:)

 2. Vendel skriver:

  Hej Fia!

  Tack för en jätte bra blogg!
  Jag undrar om du skulle kunna skriva lite om hur du blev PT. För jag har funderat på att utbilda mig till det och vad jag har förstått är det en utbildning som kostar? tacksam för svar 🙂

 3. Andrea skriver:

  Kan inte göra så mkt mer än att hålla med alla andra kommentarer 🙂 du är fantastisk!! Du är liksom den sunda kicken som man behöver efter att ha matats med mat och träningshets. Man vet hur löjligt det är att man läser ohälsosamma personers träningsbloggar men man gör det ändå. Tyvärr sitter man allt för ofta o drar i låren/magen etc efter att ha läst deras texter. Då går man in här och får sitt sunda förnuft tillbaka, du är bäst! 🙂

 4. Det du jobbar stenhårt för – lyckas du helt klart med! Fortsätt så, jag älskar din blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..