NOMINERA.

HEJ!

 

Vart är ni?
Hur mår ni?

 

Nu är det återigen dags att nominera sina favoritbloggar till Blog Awards och som alltid så
blir jag så otroligt glad och tacksam om ni vill lägga en röst på mig.

 

Klicka här för att nominera dina favoriter!

 

 

namnlös mapp9

 

 

,. talangen i Photo Booth är högst tveksam.

 

 

 

 

 

 

 1. Lisa skriver:

  Jag nominerade dig precis – du gör verkligen något viktigt, du påminner unga tjejer om deras förmåga att leva med en sund inställning till mat och träning, och framför allt till deras kroppar. Fortsätt peppa, motivera, inspirera och bara vara dig själv, positiv och glad – en härlig glädjespridare.

 2. N skriver:

  Anorexia Fia!

 3. Självklart röstar jag på dig, du gör mig super peppad att leva ett hälsosamt liv utan dieter, tror jag har gått på dieter från och till så gott som hela mitt liv men nu är det slut på det 🙂 tack för en toppen blogg 😀 kram

 4. Sofie skriver:

  Nu har jag nominerat dig!
  Ingen tvekan om att jag skulle nominera dig, du är grym! Älskar ditt sunda tänk och inte massa dieter och hets! Fortsätt så som du gör!!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..