VERKLIGHETEN.

Jag gjorde premiär i rutan i Vakna med The Voice i september.
Var då i otroligt dålig form och hade precis börjat inse att jag verkligen var sjuk.

 

Hade en tung depression som bestämde mina dagar och livet var en lång likgiltig och vidrig sekvens.
Idag är jag betydligt piggare, har vart befriad från depressionen i ett halv år och har kommit långt.

 

När jag tittar på klippen nedan blir jag översköljd av känslor, sorg och glädje.
Det känns otroligt att det syns så tydlig skillnad i mitt mående i de båda klippen.

 

Verkligen ett bevis på att det blir bättre.
Det krävs bara tålamod, tid och kärlek till en själv.

 

Från september 2012:

 

 

 

,. från idag:

 

 

 

 

Nu blev jag stolt över mig själv.

 

 

 

 

 1. Vilken SKILLNAD! Jag säger som Viktoria; Du sprudlar av glädje om man jämför med i september! Du är awesome!!! Fortsätt så! KRAM

 2. din ögon glittrar mycket mer nu och hela du bara strålar, bra jobb fia!! jag själv har också kommit ifrån en deppig period och känner mig precis som du, riktigt stolt över mig själv! <3

 3. Jag brottas själv med en depression, och Gud vad detta var skönt att se även för min egen del. Du är underbar, och jag ska bannemig fixa detta också!!

 4. Hej! Jag fick en ätstörningar för några år sedan rasade massa i vikt. Var deprimerad och då var vikten
  Det ända jag kunde kontrollera. Idag har jag passerat strecket och är över på normalvikt igen. Dock sitter ett gammalt beteende i som ofta kommer i anorexians spår, hetsätning.
  Jag vet hur ledsen och ångestfyllda dagarna blir som följer efter en hetsätning
  Ich därför blir stressen och pressen ganska stor när jag kommer i sammanhang som jag
  Av erfarenhet vet har triggat igång beteendet tidigare.
  Det gamla mönstret och rädslor sitter så djupt och min läkare har sagt att det kan dröja
  3 år innan man kommer ur sånna beteende och slutar få bakslag men jag orkar inte ja det så här. Undrar om du hade kunnat skriva ett pepprande inlägg hur jag kan hitta styrka när jag känner hetspaniken komma och vet med mig att jag fallit dit så många ggr förr i ett hetsätningsbeteende. Har aldrig någonsin kommenterat i en blogg innan men hoppas att du svarar. Jag tycker du verkar stark PT FIA

 5. Kan bara hålla med ovanstående kommentarer! Vilken förändring =) Super härligt att du mår bättre!

 6. Vilken härlig energi! Det lyser i dina ögon! En dag i taget med små steg, krya å tack för en in blogg! Styrkekramar 🙂

 7. Du är helt fantastisk! Är inte någon som brukar kommentera men nu är jag bara tvungen. Vilken skillnad mot då! Du är en sån inspiration! Underbart att se! 🙂 Kram

 8. Vilken skillnad, verkligen härligt att se! Du är en så otroligt fin förebild! Får mig att ha en sund och glädjefylld inställning till mat och träning, försöker ta till mig av dina tips och bara må bra helt enkelt. Har själv precis kommit ur en depression med ätstörning och självskadebeteende, som jag haft i omgångar sedan 2006. För första gången på flera, flera år mår jag bättre och det som är skillnad från förut är att jag numera inte rusar iväg i 120 ”för jag mår ju bra nu”… vill inte krascha igen och har då lärt mig, den hårda vägen och med stöttning av dina härliga ord, att det är okej att ta det lugnt & lyssna på sig själv. Som jag skrev i kanten av mina anteckningar på en föreläsning häromdagen: ”I´m back” och det känns så otroligt… ja, glädje, lättnad och frihet är ord som passar bra in där 🙂 Tack för allt och hoppas att du mår bra och blir bättre, små steg i taget 🙂 Kram.

 9. Vilken skillnad! Du sprudlar idag jämfört med då. Bra jobbat och skönt att du mår bättre! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..