VECKANS UTMANING!

(Veckans Utmaning presenteras i samarbete med Kari Traa)

 

Det glädjer mig att få göra Veckans Utmaning tillsammans med Kari Traa som en teaser inför träningseventet vi ska köra 8 juni i Rålambshovsparken.

 

Den här veckan kör vi:

 

WeeklyChallenge_6M_Fia

 

THE CRAWLER:

 

The Crawler

 

GIRLPOWER:

 

Girlpower

 

 

MUSCLEKILLER:

 

Legcrush

 

 

Du kan förslagsvis sätta ihop övningarna i en cirkel och kör så många reps du orkar med minimal vila eller helt enkelt köra 15 x 3 osv som står i den första bilden.

 

 

 

 

 

 

 1. Yvonne skriver:

  Du som skrev om din mens:
  Jag räknade ut din BMI och den är under 19, dvs underviktig. Troligtvis är det som gör att din mens uteblir. Tycker du ska gå till läkare/ungdomsmottagning (om du är ung) eller dyl för det är inte bra, inte vänta tills Fia svarar. Blir lite orolig för dig. Ta hand om dig!!

 2. Det ska bli super kul på lördag! 🙂

 3. - skriver:

  Hej! Jag är 16,5 år och är lite orolig över min mens. Jag var ovanligt sen med menen, kom för ca 2 år sen men hade bara några gånger innan det slutade. Jag har nu inte haft på över ett år. Borde jag vara orolig? Äter bra, är 169 och väger 53 så är inte underviktig på något sätt. Tränar ca 4-6 dagar i veckan men vet inte om det kan bero på det? För visst är det onormalt att inte ha mens på så länge? är lite orolig.. Tack för en grym blogg!

 4. My skriver:

  Hej Fia, ville bara fråga dig en sak. Hur är det om man sötar med honung? Är det helt okej?
  Jag brukar blanda bär och kvarg och sen ta lite solrosfrö eller nötter beroende på vad jag har hemma. Ibland är bären lite sura och jag har alltid använd honung att söta med istället för socker. Hörde av en person häromdagen att var ett big no no, jag tänker inte sluta med det för jag tycker det är SÅ gott. Men undrade mest ? Mvh MY

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..