KARI TRAA-EVENTET

 

IMG_5245
IMG_5239
IMG_5234
IMG_5203
IMG_5207
IMG_5192
IMG_5200
IMG_5196
IMG_5200
IMG_5198

Vill skriva ett stort TACK till er som kom i lördags på eventet med mig och Kari Traa.
Jag hade så roligt och var helt hög på glädje hela helgen.

Stort tack till Jenny & Terese som var med och körde varsin grupp.
Det kommer mer sådant här. Jag har verkligen fått mersmak!

  1. Åh, vilken träningsglädje! Tänkte beställa några kläder från Kari Traa. Är storlekarna små eller stora. Exempelvis finns leggings i XS/S eller M/L.

    kram Maria

  2. Fantastisk dag! Du gav oss energi för hela helgen! Tacktacktack! Hoppas på något event i Skåne nästa gång bara! (:

  3. Hej! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan besvara. I förrgår så tränade jag på gym och gjorde någon form utav benpress, i vilket fall så måste det ha blivit någon snedbelastning för nu så har jag sträckt framsida vänster lår. Hur gör jag nu? Kan jag fortsätta träna? Eller ska jag vila? Älskar att träna så detta känns väldigt jobbigt. Tacksam för svar, Kram!

  4. Hej! Rekommenderar du pulsträning? Jag funderar på att köpa en träningsklocka mest för löpning, vill gärna se tid, hastighet och sträcka. Har dock hört många prata om pulsträning, så tänkte då kanske köpa en klocka med pulsfunktion. Är det något du rekommenderar eller vad tycker du personligen om det? Skulle vara snällt om du kunde berätta något om det. Tack!

  5. Men gud så härligt ni såg ut att ha det!! Blir det fler gånger så ska jag helt klart försöka haffa mig en plats 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..