RAKT IN.

Skärmavbild 2013-06-17 kl. 13.29.21

 

 

,. det här får mig att rysa och jag blir helt tårögd. 
Detta är anledningen till att jag älskar att jobba med det jag gör.

 

Finns det bara en som blir hjälpt av att läsa den här bloggen så är det värt allt och jag orkar fortsätta kämpa emot all hets, strikta trender och dieter.

 

Tusen tack <3

 

 

 1. Hej Fia!
  Ryser när jag läser brevet!
  Håller med om att du, Fia inspirerar och är en fantastisk förebild för oss som har problematik med maten. Ditt hälsotänk är sunt och klokt. Tack!

  Tummen upp till dig!
  Tack, fortsätt i samma anda!

 2. Arw skriver:

  Du inspirerar mig att vilja hantera min stress och ångest. Jag befinner mig i en situation där jag som högutbildad inte fått plats på arbetesmarknaden vilket förra året både störde min sömn och allt annat som vanligtvis rullade på i livet. Iår har det stundvis varit illa och jag har gråtit vilket är ok men känns inte lika hårt längre, jag kämpar på!

 3. Du hjälper många genom det du skriver! Det var när jag började läsa den här bloggen som jag lärde mig att gilla mat igen, och att det är helt okej att äta det man är sugen på, vad det än är.

  TACK!

 4. Skojar du?! 🙂 Du gör verkligen ett superbra jobb, och jag är en av säkert många som åtminstone fått en mera positiv syn på mat, något som inte är lätt alla gånger! 🙂 Dessutom motiverar du mig allt mer ofta till att fortsätta kämpa med träningen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..