NI GÖR MIN DAG.

Fick nyss ett bud med present och vackra blommor från Fitness Lifestyle´s redaktion.
Ett tack för att mitt senaste omslag sålde så bra att det blev det bästa numret i år.
,. otroligt!

 

IMG_5879
IMG_5883

 

Ett stort tack till alla härliga kvinnor på Fitness-redaktionen som
ville berätta min historia på ett så fint och genuint sätt.

 

Ett stort tack till alla er som ville läsa det jag hade att berätta och efter
skrivit så mycket stöttande, fina och peppande ord.

 

Blev så glad att jag blev helt tårögd ,. och det kan inte skyllas på pollenallergin.
Det var såklart läskigt att dela med sig av sin värsta svaghet men
nu inser jag ännu en gång att det var värt det.

 

Downloads1

 

Tack för att ni lyssnade!

 

 

 1. Vickan skriver:

  Grattis det är du värd. Jag köpte faktiskt tidningen enkom för att du var med.

 2. grattis – fan vad kul! och så jäkla BRA att det går fullkomligt fantastiskt att sälja tidningar med t-shirts eller linnen på omslaget!!!!!!

 3. Kakan skriver:

  Hej Fia! Jag har haft de där förbaskade ätstörningarna i åtta år. Jag är idag frisk men vet hur lätt det är att falla tillbaka i negativa mönster. Hur lätt det är att anamma beteenden som man tror är sunda och beprövade. Jag älskar att träna och ser det som en del i min vardag, men det ska vara en naturlig del, inte en massa konstlat och preparatproppat! Jag läser många träningsbloggar. Din träningsblogg är nog den enda man kan känna sig sund och mänsklig med. Den uppmanar en att leva och njuta av det man lever i, det man lever av och det man lever för. Tack för att du förespråkar de positiva mönstrena! Kram

 4. Kakan skriver:

  Hej Fia! Jag har haft de där förbaskade ätstörningarna i åtta år. Jag är idag frisk men vet hur lätt det är att falla tillbaka i negativa mönster. Hur lätt det är att anamma beteenden som man tror är sunda och beprövade. Jag älskar att träna och ser det som en del i min vardag, men det ska vara en naturlig del, inte en massa konstlat och preparatproppat! Jag läser många träningsbloggar. Din träningsblogg är nog den enda man kan känna sig sund och mänsklig med. Den uppmanar en att leva och njuta av det man lever i, det man lever av och det man lever för. Tack för att de förespråkar de positiva mönstrena! Kram

 5. Mari skriver:

  Klart att du är värd allt detta !! kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..