INSTAGRAM @ptfia

1. Halloumi med sesamfrön, jordgubbar, mandlar, valnötter, rädisor, melon & gurka = lunch!
2. Exalterad över minipris på svenska jordgubbar.

 

Desktop25

 

 

1. Matporr-frukost á fyra stationer.
2. Hemgjord räkmacka på hembakat bröd och hemvispad majonäs. Ah!

 

Desktop27

 

 

1. Nöjd efter en dags arbete med kofot, slägga och brädor.
2. Halloumi, bladspenat, frön, grönsaker och nektariner = godis!

 

Desktop26

 

 

1. Hembakad Chevré- & Salamipizza med bladspenat.
2. Glad Midsommar!

 

Desktop24

 

 

,. följ mig på @ptfia.

 

 

 

 

 

 1. sarah skriver:

  Hallomi är ju sjukt gott!!! Men hur tillagar du din? Jag har nämligen bara grillat (smakade det för första gången för inte så längesedan), och om man vill ha det till lunch känns det sådär att starta upp hela grillen för att grilla en liten ost!! Så hur gör du? 😀

 2. Moa skriver:

  Tack för en superbra blogg, jag läser den varje dag och blir alltid på bra humör och lämnar sidan med ett leende på läpparna och full med inspiration! Skulle inte du kunna visa alla dina träningsskor? Skulle vara kul att se vad du använder just nu och även lite vad du tycker om dem. Det finns ju en djungel med olika skor från olika märken i olika färg osv.

  Tack igen för den här fantastiska bloggen! Kram

 3. Tilde skriver:

  Jättehärliga och inspirerade bilder!

 4. emma skriver:

  Hej! jag är 17 år, 174 cm lång och väger runt 63 kilo. Jag tränar inte alls mycket, men går ofta och rör på mig relativt mycket genom att vardagsmotionera. Jag har ätit LCHF och gick ner i kilo med hjälp av det, men började få negativa tankar om mat och vad jag ville äta/vad jag inte fick äta/när jag skulle äta osv. De tankarna sitter kvar nu även fast jag slutat äta enligt den dieten. Jag mår bra övrigt men min fråga är hur mycket jag borde äta för att inte gå upp massor nu när jag börjat äta kolhydrater igen. Är det bättre att satsa på att äta långsamma kolhydrater? ska man äta mellanmål även om man vill gå ner i vikt? eller inte nödvändigtvis gå ner, men behålla den vikt man har. Det finns ju massor med bloggar som beskriver hur man ska äta om man tränar och självklart ska man äta mer då än om man som i mitt fall inte tränar särskilt mycket. Hur ska jag veta ur många mål och hur mycket jag bör äta? Oj, lite luddig fråga kanske men hoppas att du förstår! Tack för en superbra och inspirerande blogg! 🙂

 5. Mari skriver:

  Gud så mkt gott !!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..