MÖT CAMILLA.

Min PT-Online har några platser kvar i höst så passa på att bli medlem nu innan vi sätter upp väntelistan igen.

 

Min kund Camilla berättar nu om hur hon efter flera års beroende äntligen fått kasta sina sömntabletter.

 

Skärmavbild 2013-09-02 kl. 14.37.04

 

 

,. Läs hela Camilla berättelse här:

 

PT-Online med PT-Fia!

 

 

 

 1. Sofie skriver:

  Gick in och anmälde mig direkt :). Guld 10 v. Ser fram emot att få hjälp att nå mina mål!

 2. Anna skriver:

  Jag hade tänkt anmäla mig, var jättepepp…. Sen tog min ork slut och jag är sjukskriven pga att jag är trött…trött…trött och är under ”utredning”. Vill ändå testa sen när jag är pigg, hur långa är väntetiderna?

 3. Emma skriver:

  Vill tala om vilken inspiration du är!
  Tack för en underbar blogg och många härliga tips!
  Du är en stor inspiration till vad jag vill hålla på med i mitt liv och mina långsiktiga mål.
  TACK!

  Ha en fin dag:)
  /Emma

 4. Elin skriver:

  Hej Fia! Tack för en fantastisk och inspirerande blogg!! Det är så här att jag är svagare i ländryggen på höger sida, vilket märks tydligt när jag rider. Så min fråga är om du vet någon bra övning för att stärka upp det? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..