BÄSTA!

För att fira att det är fredag och att jag förhoppningsvis kommer vara pigg och bacillfri innan helgens slut kör vi skrattfest. Mina absoluta favoritklipp med Ross i Vänner. Älskar honom!

.

.

Att skratta och le är verkligen hälsa. Le mot din spegelbild. Ha en fin bild i telefonen som möter dig varje gång du öppnar den. Ha inspirerande ord på kylskåpet. Le mot dem du möter. Se människor i ögonen. Le mot dig själv när det pirrar av livslust.

 

 

.

 

 1. Linn skriver:

  Unagi då?!?! 😀

 2. Sandra skriver:

  Ett gott skratt förlänger livet. Vi får ju så mycket bra endorfiner av det. När jag tig studenten 2006 så höll jag ett litet tal till ca 1000 pers om varför det är så viktigt att skratta och le. Det var otroligt roligt och jag fick massa positiv respons 🙂

 3. paulina skriver:

  hahah jag ÄLSKAR friends! det är alltid lika kul!

 4. Johanna skriver:

  Hahaha, åh, vad roligt att jag just såg klart Vänner på tv:n! Peppade definitivt upp mig till att fortsätta tentaplugga 🙂

 5. Elin skriver:

  hahahaha älskar phoebe!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..