UTMANINGEN!

(Detta inlägg presenteras i samarbete med Braun)

 

Jag har fått i uppdrag av Braun att testa deras epilator under tre månader vilket ska bli spännande då jag är sämst på att raka benen, mest för att det är så oerhört trist och behövs göras för ofta. Det händer allt för ofta att jag är på väg att dra på mig knäkorta träningstights men ångrar mig för att jag har en liten variant av skog upp till knäskålarna. Inget fel i att ha håriga ben, jag själv trivs bara inte i det.

 

Förhoppningsvis kommer epilatorn bjuda på lena ben betydligt enklare och längre!

 

 

IMG_8214

 

 

Några ord om produkten:

 

Braun Silk-épil 7 Dual Epilator är världens första Dual Epilator. Den kombinerar den långvariga effekten av epilering med Venus-rakblad och resultatet som du får efter endast ett drag är len och slät hud som varar i veckor.

 

Nu har två av er läsare chansen att få samma uppdrag som mig och testa Brauns epilator.
Finns det fler som ogillar att raka benen och vill prova en egen epilator?

 

Maila till info@ptfia.se så väljer jag två vinnare som får en epilator hemskickad! Märk mailet med ”Braun”, skriv din adress och en motivering till varför du behöver en epiltor. Senast 22/10.

 

 

Silk-épil 7 Dual Epilator_4

 

 

,. en myt om epliering:

 

– Epilering gör ont!

Vi känner alla till talesättet “vill en vara fin får en lida pin” och första gången du epilerar kan du eventuellt känna lite obehag – men det minskar för varje gång du epilerar. Dessutom kan vi använda Dual Epilator i vatten vilket minskar eventuellt obehag och irritation då värmen från vattnet frigör endorfiner – kroppens naturliga smärtlindrare.

 

 

(Detta inlägg presenteras i samarbete med Braun)

 

 

 

 1. Tat skriver:

  Hej! Har vinnarna dragits? 🙂

 2. Z skriver:

  När presenterar du vinnarna? 😀 Eller när blir de kontaktade?

 3. Tess skriver:

  Såg nu att man skulle bara skriva Braun som rubrik men jag skrev Braun uppdraget hoppas det är okej =) Hoppas du väljer ut mig som en av vinnarna, behöver verkligen en epilator. Tack för en underbar blogg! Kram Therese

 4. Hihi det brukar hända mig också, att jag inser när jag dragit på mig de knälånga byxorna att det här, nä såhär vill jag inte se ut haha. Har iget mot håriga ben på andra och försöker ibalnd lura mig själv med: Det är ju ingen som ska vara nära dina ben på gymmet och kika så det är nog okej, ingen kommer se något haha hm de kanske misstar det för solbränna? men det funkar sällan!!

 5. Åh hoppas jag vinner! Jag har mejlat dig med min motivering varför just jag ska vinna en epilator! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..