SNACK O´CLOCK

Tittade igenom bilder från våran New York-resa i maj och hittade bilder på så mycket gott som jag glömt att visa. Bildbomb med matshopping:

 

 

,. provade sea crunchy-snacks som tyvärr var riktigt BLÄ.

 

 

IMG_6133

 

,. samlade på mig enorm mängder raw food-barsWhole Foods.

 

IMG_6136

 

,. raw hallonremmar! Gjorde en egen variant i april –> Hallonremmar!

 

IMG_6142

 

,. färsk och krispig frukt och bär i lösvikt. Önskar mer sådant i Sverige!

 

IMG_6143

 

,. bunkrade upp med raw kakao som bl.a. används till mina chokladbollar –> Raw chokladbollar!

 

IMG_6144

 

,. ännu mer raw i form av rå honung och agave.

 

IMG_6146

 

,. trots tyngden kunde jag inte låta bli att ladda väskan med kokosvatten som kostade 1 dollar flaskan. Goda i smoothies!

 

IMG_6147

 

 

 

,. ha en fortsatt glad söndag!

 

 

 

 

 1. Hej fia! Ville bara tacka ännu en gång för en asgod kaka (vet att jag redan har taggat dig på instagram, men känner att det skadar inte att tala om igen!). För den var värkligen skitgod, ska du veta! Har redan hunnit baka den två gånger inom lopper av typ.. 2 veckor?! Tror jag ska göra omgång 3 redan i veckan.
  Och ah, juste, det är den med svarta bönor jag pratar om! Kanske kan vara bra att nämna 😀
  Har lagt upp receptet på min blogg och länkat dig om du är sugen på att ta en kik: http://josefineandersson.se/2013/october/kladdkaka-ala-pt-fia.html

  Och tack tack ännu en gång för en riktigt jäkla bra blogg! :]

  KRAM

 2. Anna skriver:

  Hej Fia! Jag har inte tagit reda på hur det ligger till, men tänkte att du kanske sitter inne på mer kunskap än jag! Jag har hört att raw kakao innehåller toxiner av olika slag och därför bör undvikas. Är detta helt felaktigt eller gäller det bara vissa sorter? Något du också hört?

 3. emelie skriver:

  Hej Fia!
  Jag har börjat träna med fria vikter nu, från att bara kört cardio och maskiner då och då.
  Jag har massa fel på min rygg, har artros i ländryggen, olika snedslitna kotor och svanken svankar för mycket. Min sjukgymnast sa att jag ska träna bål och rygg, hon gav mig övningar som var enbart kroppsbelastande, vilket inte gjorde nytta alls.
  Min sambo är duktig på fria vikter så han har visat hur jag ska göra så det inte blir fel. Men har inte vågat köra rygg, är rädd att göra fel och få ont eller skada ryggen ännu värre. Min sjukgymnast sa att så länge jag spänner magmusklerna gör jag inte ryggen värre. Men jag vågar inte riktigt lita på det. Vad tror du? Du känns lite mer kompetent än vad hon gör, haha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..