LUGN.

Det här med att promenera, träna, förflytta sig och komma framåt är fantastiskt. Att få känna svetten krypa fram, kilometrarna föröka sig och att komma i mål. Att ta sig framåt, i livet och i spåren. Jag tror att de flesta av oss är förbaskat duktiga på just detta, att ta oss vidare, komma fram och jobba mot våra mål. Så duktiga att vi glömmer att stanna upp.

 

IMG_6198

 

Att stoppa stegen och vända näsan mot solen, att tystna och bara lyssna på friheten, att titta ut över naturen och charmas av dess skönhet. Att stanna upp och vara i nuet.

 

IMG_6198-002

 

Så idag gör vi det, efter träningspasset, på promenaden eller vägen hem från jobbet och målet. Stanna upp, ge kroppen ny luft och bara se dig omkring. Det är vackert och viktigt.

 

IMG_6198-001

 

 

 

,. andas.

 

 

 

 

 1. Anna skriver:

  Hej!
  Det ser alldeles fantastiskt ut på bilderna, vart någonstans är detta? Ser ut som ett ställe man vill bo på!
  Tack för trevlig och inspirerande läsning varje dag!

 2. Alex skriver:

  Läste detta och gick sedan ut på en promenad och tönkte mycket på detta att stanna upp. Gjorde det ofta, tog djupa andetag av den varma (!) höstluften och sparkade i löven. Åååh den doften…..
  Tack för att du inspirerar!!

 3. Marina skriver:

  I morgonbitti ska jag stanna upp i skogen. Ska köra sonen till bussen och ett tag senare ska jag besiktiga bilen. Inte så lönt, eller ekonomiskt, ett köra hem igen. Vi bor på landet. Passar därför på att ta hunden med mig och vi ska gå en runda i skogen innan de tär dags att bege sig till besiktningen. Bra tillfälle att ge sig själv möjlighet att stanna upp. Älskar skogen!

  Ha det bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..