LOVE YOU.

Vill skriva en kärleksförklaring till er läsare. Till er som följer den här bloggen, tar er tid att läsa, kommentera och stötta. Till er som kommer på mina läsarträffar, till er som kommer fram och berättar att ni läser, till er som dagligen mailar, till er som blir mina kunder.

 

Till er som följer mig i framgång och motgång, till er som ber om mina åsikter och berättar era. Till er som ber mig delta i era skolarbeten, till er som kommer på mina träningspass för läsare.

 

Tusen tack till er. Utan er hade jag inte kunnat arbeta såhär varierat, utmanande och spännande och utan er hade jag inte haft de här fantastiskt roliga arbetsuppdragen. Tack!

 

 

lsartrff-med-pt-fia_142100128
IMG_5198
Skärmavbild 2013-05-15 kl. 16.57.02
 
gruppträning.
 
Skärmavbild 2013-06-17 kl. 13.29.21
namnlös mapp
IMG_4283

 

 

 

Tack!

 

 

 

 

 

 1. Marie skriver:

  Av alla träningsbloggar som finns är det BARA din blogg jag läser – dagligen! Sluta aldrig vara du! Sluta aldrig blogga så BRA som du gör!
  Tack för att du förgyller mina dagar med att dela med dig av alla dina kloka tankar & råd!
  Kramar

 2. Nina skriver:

  Jag kan inte annat än att hålla med! Du är super! Jag tycker att det är så skönt att din blogg finns mitt i den här träningshetsen för jag vill fortfarande inspireras och pusha mig själv men jag klarar inte av alla måste och icke-måste som står raddade i andra bloggar. Jag gillar filmjölk på morgonen, en ostskiva (kan vara två också) på mackan, ett glas vin och jag kan inte leva utan choklad. Jag läser din blogg för att den ger mig hälsotips utan måsten och för det tackar jag dig återigen! <3

 3. Mattias skriver:

  Vad glad jag blev av att du uppmärksammade mitt inlägg, det var ju just därför jag skrev det – för att du faktiskt skulle se och läsa det, och förhoppningsvis få lite positiv energi av det.

  Jag tycker det är jättekul att du sparat den kommentaren, för det antar jag att du gjort eftersom jag skrev den i Mars.

  Hoppas allt är fortsatt bra med dig! 🙂

 4. Alexx skriver:

  Tack själv 🙂 har nog mycket hittat balans mellan träning och kost pga dig. Vet tyvärr fortfarande kalorinnehållet i den mesta maten men har lärt mig att titta endast efter det jag är intolerant mot att unna sig då och då det gör trots allt inte att man blir tjock.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..