VINN EN FIN GOODIEBAG MED SHAI!

(Detta inlägget presenteras i samarbete med Dorco Shai)

 

Att raka benen är som sagt inte alltid jättemysigt. Det är  ofta klena blad och dåliga hyvlar som tar med hud än hår. Därför är det roligt att få testa Shai Rakhyvel som med Aloe Vera och Vitamin E hjälper känslig hud. Shai är den första hyveln i världen med sex blad och välformat handtag som ger bra grepp i handen.

 

goodiebag-retro

 

Vill du också ha lena ben i höst och vinter?

 

Just nu kan ni vinna en goodiebag med en Ipad Mini, Joico schampoo, Deborah Lippmann Nagellack och en årsförbrukning av Shai rakblad. Du är med och tävlar genom att beställa ett gratisprov av Shai Rakhyveln. Klicka Här för att komma dit!

 

Ni kan även vara med och tävla genom att svara på frågan: Hur många blad har rakhyveln Dorco Shai? Tävlingen avslutas 10 november.

 

IMG_8194

 

(Detta inlägget presenteras i samarbete med Dorco Shai. I samband med att du får gratisprovet och tävlar blir du även prenumerant på rakbladet. Du säger upp det när du vill)

 

 

 

 

 

 1. AM skriver:

  Självklart är jag med och tävlar! 6 blad har rakhyveln 🙂

 2. Har precis hittat till din blogg och blivit super inspirerad till ett hälsosammare liv. En tävling är verkligen ett plus 🙂

  Svar : 6 rakblad

 3. ronja skriver:

  Hej Fia!

  Jättepeppande blogg och så roligt att du ofta är i Hedemora som för den delen ligger 1,5 mil ifrån mig! Jättekul att en dalkulla lyckas ute i bloggvärlden! 😀

  Rakhyveln Dorco Shai har 6 rakbland och jag håller tummarna på vinsten!
  Kramkram

 4. ELIN skriver:

  Åh! Jag är med och tävlar!
  Rakhyveln Doroco Shai har 6 rakblad! 😀
  Håller båda tummarna!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..