TANDOORI CHICKEN!

Många frågar hur jag kommer på recept och orkar laga så mycket mat hela tiden. Den främsta anledningen kan nog vara att jag trivs otroligt bra i köket, hela tiden letar nya recept och helt enkelt älskar att äta gott.

 

Det är sällan avancerat och nästan alltid jättegott. Oftast går jag på känsla och hittar på utifrån det som finns hemma eller det vi är sugna på, och ibland provar vi recept som dyker upp.

 

Den här indiska kycklingen dök upp i nyhetsmorgon och var väl värd sin långa marinering. Dessutom enkelt att köra ner allt i en bunke, låta det gotta sig i kylen i sex timmar för att sedan gräddas i ugnen.

 

Rekommenderas!

 

tandori kyckling
indiskt

 

 

Recept Tandoori Kyckling – klicka här!

 

 

 

  1. Josefin skriver:

    Tack för att du gav mig upptäckten av GRAHAMSGRÖTEN! Alltså, SÅ gott! Jag har blivit helt beroende. Var bara tvungen att testa efter att jag sett att du blivit frälst. Finns det något godare än grahamsgröt som kokat länge med blåbär i? Det är så gott att jag ätit det till kvällsmellis i en vecka nu 🙂

  2. Klara skriver:

    Jag är så lycklig just nu. Jag har ont överallt, men det gör bra ont! Härlig träningsvärk från igår.
    Jag är så himla glad att jag gick, att jag fick en plats, att jag fick vara med. Det var så himla kul och något jag verklige kommer minnas länge. Tack fia, och tack Urban training <3

  3. Alltså, snart blir jag galen på min mage! (igen…ett ämne som tål att upprepas?) Jag ser att min mage blir mer o mer ”degig” trots många PW i veckan o lagom dos med magträning o styrka. Vad bör man tänka på för att få ner fettmängden o svullnaden på magen? Visst det blir en hel del bröd för mig…kan det vara boven, helt enkelt? Något jag borde ta bort/lägga till? Tråkigt när man är vältränad med starka ben o fina armar så ser magen helt svullen o pluffsig ut. Den passar liksom inte ihop med resten av min vältränade smala kropp. O eftersom jag har små bröst är det tråkigt att magen pekar ut längre än dem…därav bär jag aldrig tajta toppar o klänningar. 🙁 Tips????? Någon???? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..