NOMINERAD!

Alltså. Jag vet inte hur många gånger jag blivit rörd, mållös och glad över er ambition att nominera och rösta fram mig till diverse priser och utmärkelser. Ni ger alltid mig och bloggen ett sådant otroligt stöd! Nu har ni gjort det igen, och det med råge.

 

Jag är nominerad till ”Årets Förebild” och ”Årets Hemsida/Blogg” i Guldhjärtat, Fitnessfestivalen. Helt otroligt. Båda nomineringarna gör mig otroligt glad och just Årets Förebild kan vara det viktigaste och finaste nomineringen jag fått. Tusen tack!

 

 

Det vore otroligt ärofyllt att få vinna en sådan utmärkelse så vore oerhört tacksam om ni vill lägga en minut och rösta på mig.

 

Skärmavbild 2013-10-28 kl. 11.41.16
Skärmavbild 2013-10-28 kl. 11.40.38

Skärmavbild 2013-10-28 kl. 11.38.31

 

 

Rösta på din favorit i Guldhjärtat här!
(Klicka på “nästa” längst ner för att komma vidare till nästa kategori)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Frida skriver:

  Åhh så kul för dig! Självklart att man röstar!!

 2. Anna skriver:

  Såklart jag röstar på dig! 🙂

 3. Martina skriver:

  Röstat! Håller tummarna nu.

 4. Elin skriver:

  Done! Du förtjänar vinst i båda kategorierna tusen gånger om! Kärlek!

 5. Vic skriver:

  Nu har jag lagt mina röster på dig. Hoppas du vinner, det är du värd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..