HEJ DAGSFORMEN!

Hur mår du idag? Känns kroppen härlig, stark, pigg och taggad på livet? Eller sliten, tung och ledsen? Oavsett hur du känner dig just precis nu. Respektera din kropp. Ber den dig om tålamod och lugna tag, lyssna. Spritter det i benen av energi, låt den löpa.

 

IMG_6730

 

Stanna upp. Känn efter hur ni mår, du och kroppen. Hälsa den god morgon med en härlig sträckning. Sträck på dig! Le mot din spegelbild. Fråga dig själv, hur stark är jag idag. Unna dig frisk luft. En god frulle.

 

Tvinga inte iväg en trött, ledsen eller sjuk kropp på utmaningar. Klappa den på kinden och bädda ner den i soffan.

 

IMG_6728
IMG_6726

 

Respektera din dagsform. Alltid. Pigg som krasslig. Lyssna inåt.

 

 

 

 

 

 

 1. Lina skriver:

  Jag behövde verkligen läsa dom här orden idag.. Kände mig verkligen måndagstrött i kroppen, så istället för att tvinga iväg mig själv till gymmet så valde jag en kväll på soffan framför serier. Det är en utvilad och glad kropp som har nya krafter på gymmet imorgon! Tack Fia för att du alltid har så kloka ord!!

 2. Hanna skriver:

  Hej Fia! Efter att ha läst det här inlägget så kände jag efter i kroppen: hur känns den och vad vill den? Jag är ganska ur form just nu och tränar ganska sporadiskt i dagsläget. Hursom, jag kände efter och det var klart att kroppen egentligen bara ville en sak: ut och springa! Så sagt och gjort, jag drog på mig löparbrallorna och jag kan säga att det var en av mina bästa rundor, någonsin! Det gick så lätt, benen sprang snabbare än vad de gjort på länge, hjärtat bultade stenhårt och under hela tiden som jag sprang så tänkte jag: ”Fy fan vad det här är skönt!!” Så tack för ett bra inlägg, tack för bästa träningsbloggen och tack för att du är en sån inspirationskälla! Tack, tack, tack!

 3. c, skriver:

  TACK för dom orden Sofia!! Det var verkligen EXAKT det jag behövde höra nu, mer än du kan ana! 🙂

 4. Vaknade imorse efter en vidrig natt med migrän, migränen hade inte riktigt släppt än och jag fick som vanligt lite ångest och dålig samvete över det jag inte hunnit med/orkat göra på grund av migränen. Då var det så otroligt skönt att det första jag läste imorse var det här inlägget, för idag är en dag då jag verkligen behöver lyssna på dagsformen. Men det är lättare sagt än gjort helt skuldfritt, då är det skönt att höra från någon annan att det faktiskt är okej att skjuta på alla måsten.

  Tack och kram till dig!

 5. hedda skriver:

  Det är mitt mantra, att alltid lyssna på kroppen. Idag hände dock något som fick mig himla ledsen. Gick upp imorse och körde ett tufft crosstrainingpass innan jobbet. Kände mig så stark och fräsch i kroppen. Men När jag kom till jobbet började det flimra för ögonen, jag blev yr och fick huvudvärk. Trots mat och sömn. Förstår ingenting och nu ligger jag nedbäddad i sängen med frossa… Men sånt händer väl ibland också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..