SORTERA!

Jag och min sambo ska snart flytta och har därför börjat rensa, packa ihop och sortera vårt hem. En härlig detalj är att en hittar en massa roligheter som ligger bortglömt, som gamla olästa tidningar, härliga bilder med minnen och kläder som kan slängas, skänkas och säljas.

 

Jag pausade rensningen med ett stadigt mellanmål, några gamla tidningar och en stor balja te. Härligt energigivande!

 

topp hälsa
mellanmål

 

,. två kanelknäcke med gustafskorv och gurka, fröknäcke med mosad avokado, kiwi och satsumas.

 

 

 

 

 1. Johanna skriver:

  Tycker du att det är bra att utesluta mjölkprodukter?

  Om man ligger på kcalunderskott..tycker du man ska ta yoghurt eller kan man likväl ta kvarg till frukost exempelvis? Jag åt kvarg förr för att jag ville få protein, men yoghurt känns ju mer normalt.

  Kan du skriva hur lightprodukter kan påverka ens viktminskning negativt?

  Och om man gått upp några kilo som jag…hur tycker du att man ska tänka? Blir arg och ledsen för kämpade hårt för att gå ned och nu får jag göra det en gång till…

  Och om man planerar in slarv (ex massa alkohol hela helgen..)..då har jag svårt att komma tillbaka till rutinerna. Hur ska man förlåta sig själv och vara snäll mot sig själv?

 2. Al skriver:

  Hej Fia, tack för genuin och härlig blogg. Mycket inspirerande och rogivande samt full av glädje. Jag skriver till dig så jag undrar om du kan hjälpa mig. Jag skulle vilja göra en ordentlig kroppsanalys för att lära känna min kropp och vad den behöver / mår bra av.
  Just nu är jag inne i en svacka med min kost och träning då inget av dem fungerar sol jag önskar att det skulle. Hoppas du har något bra råd eller kan hjälpa mig att komma tillbaka på något sätt. Många kramar

 3. Linnea skriver:

  Hejsan! Jag undrar om det är ok att äta vaniljkvarg varje dag, och vad man helst ska ha i sin smoothie för form av ”yoghurt”
  Tacksam för svar. Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..