LÄSARFRÅGAN!

VICKY FRÅGAR:

 

Hur kommer det sig att en PT behöver en PT? Blir en lite bilnd i sin egen vardag och problem eller? Hoppas allt går sin väg. Önskar dig lycka till!

 

FIA SÄGER:

 

En mycket bra fråga! Jag ser det som en investering, både för mig som privatperson i mitt tillfrisknande och för min roll som PT. Jag blev sjuk i utmattningsdepression när jag jobbade som mest som Personlig Tränare, har inte satt min fot i ett gym sedan jag blev sjukskriven och det har nu vuxit till en mental spärr.

 

För att hitta tillbaka till mig själv i gymmet behöver jag bygga tillbaka mitt självförtroende, min styrka och komma över den här blockeringen. Det går utmärkt att träna utomhus, på utegym och vistas i gymmets miljö men så snart det närmar sig att jag ska träna där blir det för jobbigt.

 

Detta ska jag nu få hjälp att råda bot på.

 

IMG_3052 kopia

 

Sedan ser jag det som en härlig inspirationsboost och det känns oerhört skönt att få slippa tänka och ta samma ansvar första gången jag nu ska träna i ett gym på 1 1/2 år. Som att cykla med stödhjul en stund.

 

Sedan känns det oerhört viktigt att få sätta sig i mina kunders situation och prova att vara kunden. När jag tänker på det borde egentligen alla Personliga Tränare, Kostrådgivare etc få prova att vara i kundernas situation. Det är oerhört utlämnande och, för många, läskigt att vara i den situationen till en början.

 

 

Idag är min första PT-timme. Ser verkligen fram emot detta! : )

 

 

 

 

 

 

 

 1. Rikard skriver:

  Hejsan!

  Tänkte att detta kunde vara en perfekt chans för mig att göra lite self-promotion för kosttillskott tillverkade för studier. http://www.nootropil.se/ ta en titt på vårat väldigt exklusiva sortiment av kosttillskott för studier. Se om detta kan vara något för dig?

  Väl mött.
  Nootropil Sverige

 2. marie skriver:

  Jag jobbar inom hälso-sjukvården och en av mina allra bästa erfarenheter där är att jag själv är kroniskt sjuk och har träffat på personer och lösningar som jag både tyckt varit bra och dåliga.

 3. Jag jobbar också som PT och tidigare i år när jag var ganska ny inom branschen gick jag också till en mer erfaren PT för att få inspiration och för att uppleva en PT från kundens perspektiv. Jag fick en massa nyttiga insikter som jag hade användning av i jobbet, samtidigt som jag fick bra träning. Hoppas din träning går bra, lycka till 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..