KATEGORI MYS.

November kom snabbt och plötsligt möts vi av djupt mörker, kommande julstress och isande kyla. Vi kan välkomna vintern med suckar, dåligt humör och stressande snoozningar, eller bjuda in till mys-deluxe och försöka hitta ljusglimtarna i vardagen.

 

Nu är det verkligen viktigt att vi unnar oss glädje och vardagslyx. Att vi badar i härliga vänner, njuter av god mat och piffar till vardagen med sådant som gör oss glada och pirriga. Unnar oss en stund utomhus varje dag, piffar till måltiderna med granna grönsaker och bjuder på gapskratt så ofta vi kan.

 

Prioritera träningspasset, kramas med din kärlek, bjud vänner på middag och tänd ljuslyktor på jobbet. Boka saker att se fram emot, sätt mål att jobba mot och ge frukost på sängen till dig själv eller någon du gillar. Baka eget knäckebröd, planera dagarna, minimera stressen.

 

Plocka bort energitjuvar, gå en promenad, andas med hela bröstkorgen. Önska dig en massage, färga håret och pressa en egen juice. Älska högt, le mot din spegelbild och sträck på dig.

 

Älska de mysiga månaderna. Snart är det ljust igen!

 

 

 

 

,. Berätta, vad har ni gjort just idag för att förgylla mörkret? Inspirera mig!

 

 

 

 

 

 1. Ella skriver:

  Åh! Vart är klockan ifrån?
  Pris?

  Tack för en grymt fin blogg!

 2. Tessan skriver:

  Jag njöt av en härlig pw på en mil idag, solen tittade fram mellan molnen & min lille son sov gott i vagnen 🙂 Jag kan varken ligga i soffan en hel dag eller gå och träna när jag vill när min bebis kräver mycket uppmärksamhet (även om jag skulle vilja ibland) så sådana här tillfällen är för härliga!

 3. Sara skriver:

  Jag är fortfarande lite inställd på nya zeeländisk tid efter att ha varit där i 3 veckor och jetlagen gör att jag vaknar tidigare än vanligt. 05:00 har jag vaknat de senaste dagarna trots att jag inte behövt gå till jobbet förrän kl 09:00. Jag har tagit tillvara på detta och ätit frukost i typ 2 timmar framför tv:n och tänt massa levande ljus och sakta men säkert vaknat till liv i min ensamhet och i lugn och ro. Det har varit fantastiskt och verkligen förgyllt i vintermörkret!

 4. Sabina skriver:

  Får en pirrande mage av denna mysstämning bland kommentarerna, älskade höst! Själv började jag dagen med en lugn frukost framför tvn med tända ljus, en kopp te och mitt egenbakade bröd. För första gången är jag, träningstoken, inte ett dugg stressad över att näsan rinner och halsen värker, jag ska bara njuta av att faktiskt inte KUNNA göra någonting annat än att slappa och dricka för mycket te! I år njuter jag av årets mörka tid, för första gången i mitt artonåriga liv. Stor kram

 5. Felicia skriver:

  Så härligt du skriver, du beskriver allt på ett sådant sätt att man verkligen kan ta det till sig.
  Idag har jag utövat yoga och det känns så skönt, det är verkligen något jag behöver just nu. Ett tänt ljus, på kvällen och bara andas rätt, fokusera på nuet och göra olika avslappnande övningar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..