LADYPOWER

En kompis skickade över det här och skrev ”det här kan vara det coolaste jag sett på väldigt länge” och jag kan bara hålla med. Så otroligt imponerande och inspirerande. Tänk om fler kunde följa efter Bette och ta hand om sig på det här sättet. Då skulle vi slippa så många trasiga kroppar.

 

Detta är min nya tant-förebild, eller ”ladypower”-förebild. Heja Bette!

 

bette-doing-peacock
011-500x330
bette-again

 

 

 

 1. Elisa skriver:

  Hej Fia!
  Jag undrar om du har några nyttigare varianter av pepparkaka, lussekatter, knäck osv. nu till jul? Jag har börjat med en mer hälsosam livstil med start i våras så jag är lite osäker på om hur det kommer gå med alla godsaker nu när julen med alla fikor kommer!
  Tack på förhand!

 2. LD skriver:

  WOW!!!!! 😀

 3. Jenn skriver:

  vilken pantertant! Häftigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..