KVÄLLSFIKA.

Ibland är jag inte det minsta sugen på en rejäl middag. Ofta vill jag plocka, peta och äta länge. Då vill jag ha ett bord av småsaker som kan förgylla en halv kväll. Plockmat alltså.

 

För ett par veckor sedan överraskade jag min sambo med just ett sådant plockbord framför en film. Tror aldrig jag sett hans ögon tindra så mycket. Plockmat, mmhm!

 

IMG_8222
IMG_8223

 

 

,. löskokta ägg, hemgjorda nötkex, avokado, gravad lax, grönsaksstavar, valnötssost, tapanade på crostini, salta kex, vitlöksost, mer ost, fruktklyftor, hett te, olivtapenade, morotsstavar och slutligen en påhitt dessert:

 

Skärmavbild 2013-11-15 kl. 10.53.38

 

 

 

,. raw food-boll i botten med ett lager vispad grädde, kiwislantar, hallon, mer grädde och passionsfrukt.

 

 

 

 

 

 

 

  1. Jenny skriver:

    Fan va gott!

  2. Frida skriver:

    Först vill jag bara tacka för en verkligt inspirerande blogg, du får mig verkligen att bli motiverad och inse att det här med att ”älska sig själv” kanske inte är en så dålig idé i alla fall.
    Men skulle inte du kunna skriva hur du gjorde nötkexen? Det lät så otroligt gott! 😀

  3. vicky skriver:

    är också en plockmats fantast!

Lämna ett svar till Frida Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..