HEJ!

Ah, jag har verkligen tagit ledigt den här helgen. Jag laddar batterier, vilar, sover, umgås med familjen och framförallt flyttpackar. Med andra ord är jag helt off i sociala medier. Vill bara titta in och skriva en rad, bjuda på några favoriter från arkivet och lägga in en glad bild på en glad fia.

 

Ibland blir det inte mer komplicerat än så och det känns helt okej. Lästips:

 

(Klicka på orden du finner intressanta)

 

Träna balanserat!  Allt eller inget? Trekant med ägg? Fråga dig själv! Träningsinspiration!

 

609457

 

 

,. ha en mysig kväll!

 

 

 

 

.

 

 1. Jessica skriver:

  Hej Fia! Jag undrar om du har några erfarenheter av Les mills-passen? Jag gick på dem för några år sen, har sedan dess satsat på löpning och har haft några PT-timmar och har väl hyfsad koll på gymmet, men i grund och botten är jag nog en gruppträningstjej. Jag pressar helt enkelt mig själv mest på gruppträning, plus att jag tycker att det är riktigt kul! Har nu fått en nytändning för Body Pump och Body Attack, men jag upplever att det pratas så mycket negativt om Les Mills-passen, särskilt Body Pump! Till exempel har jag hört att resultaten ska vara mycket små. Hur kul jag än tycker att gruppträning är, känns det ju lönlöst att gå på Body Pump om det inte hjälper mig att bli starkare, vilket är mitt mål träningsmässigt just nu. Är det smartare att satsa på ren gymrelaterad styrketräning för att uppå det målet?

  Hade varit kul om du kunde berätta hur du tänker! Älskar din blogg 🙂

 2. Emma skriver:

  Hej jag är en tjej som har gymmat i ett år nu, utan tillskott eller extra dieter då jag inte fått de resultat jag önskar 🙁
  jag funderar på att börja med protionshakes! Då jag undrar om fördelar nackdelar?
  Och helst så mycket information som möjligt!
  Tack Fia! 🙂

 3. ÅH! Vad det här inlägget gick rakt in i hjärtat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..