KVÄLLENS!

En av mina PT-online kunder inspirerade mig till vinterns godaste godis – Frukt med smält choklad. Jag faller alltid tillbaka i samma kärlek till denna skapelse så snart det blir lite kallare ute och apelsinerna blir sådär oerhört smakrika och saftiga. Mhm!

 

Kvällens sysselsättning blir alltså detta godis och flyttpackning. Finfint!

 

choklad
chokladdoppad frukt
gion
glass

 

 

 

,. lägg skivade apelsiner, grapefrukt, mango, hallon och kiwi i en ugnsform. Pressa lime, riv valfri mörk choklad över, strö över havssalt, kokosflingor och hackade nötter. Ställ i ugnen på 175 grader tills chokladen smält, se upp så det inte bränns.

 

 

 

 

  1. Ah men nomnomnom! Länge sedan jag åt det. Lycka till med flytten!

  2. Linda skriver:

    Mums, det måste jag prova, choklad , bär och fruktfreak som jag är :)! Hoppas det går bra att packa!

    lindasbalans.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..