MELLANMÅL:

Det här med att flytta och renovera går verkligen inte ihop med mathållningen. Eftersom jag spenderat största delen av dessa dagar med att spackla. måla, sandpappra, dammsuga, måla, damma, packa osv så hamnar mat längst ner på priolistan.

 

Lösningen har vart ”ta det som finns” vilket blivit en laxlåda, mörk choklad, apelsiner, knäckebröd med västerbottenost, litervis med te, äpple, äggröra, thaibuffe och idag fyra snabba tapas för att fira att målningen nästan är klar. Puh.

 

Nu längtar jag till mina mer fullvärdiga måltider och mellanmål. Åh, mellanmål ,.

 

riskaka
jordnötssmör

 

Näringsbomb:

 

Riskakor med ekologiskt jordnötssmör, nektariner, grönt te och sugar snaps.

 

 

 

  1. Martina skriver:

    tell me about it sistah! Jag renoverade en hel lägenhet tillsammans med min sambo, vilket tog oss 8 månader och jag gick upp 8 kilo tack vare min diet som bestod av Lingongrova och mjukost på tub samt kebabtallriken. Med detta sagt vill jag säga att din ”flytt/renoveringskosthållning” känns väldigt bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..