ORDBAJS.

Idag har jag pausat i målningen och flytten för att jobba ikapp. Tog en sovmorgon till 9.30, åt lång frukost och har sedan dess suttit bänkat vid datorn. Att ligga efter gör mig stressad och då unnar jag mig att fylla på och ta igen. Oavsett om det är sömn, jobb eller mat.

 

Idag är kroppen trött och skriker efter styrketräning, huvudet känns för stort och längtar till friska luften och jag behöver sova och vila. Utöver det så pirrar det kraftigt i kroppen för snart är vi inflyttade på vår nya adress och får tända vår alldeles egen brasa. Det pirrar i kroppen för de här dagen har bjudit på inte mindre än två otroligt goda och glada erbjudanden som gav självförtroende en rejäl spark uppåt, pirrpirr.

 

Det pirrar i kroppen för snart är det jul, det är fredag och jag känner mig glad trots tröttheten. Ibland är det liksom värt det, att vara trött, för livet är så vackert och rart ändå.

 

 

IMG_0183
namnlös-mapp9
IMG_0533

 

,. livet är fint!

 

 

 

 

  1. Vad glad jag blir när jag läser såna inlägg! Positiva som uttrycker det fina med livet, trots tröttheten och inte så varma vädret utanför. Ha en fin-fin helg =)

  2. Anna skriver:

    Varför går det inte att ha bloggen på spaaaanska? Italienskan fanns såg jag. Går det att ändra?

  3. Maria skriver:

    Thank god! Äntligen ett inlägg utan vissa ord som är skrivna i kursiv eller tjock stil. Nu kan jag läsa din blogg igen! Slutade faktiskt för flera månader sedan för att det tyvärr var så jobbigt att läsa dina texter. Om man ska använda fet eller kursiv stil är det för att understryka något. Det fungerar inte när man överanvänder det. Jag tror du missbrukar det grovt 😛 Ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..