ÅTERKOPPLING!

(Detta inlägg presenteras i samarbete med Braun)

Som jag tidigare berättat är jag betuttad i epilatorn som jag provar tillsammans med Braun och är därför extra glad att ni är två till som kommer att vinna en varsin epilator.

 

Jag bad två av de tidigare vinnarna berätta hur de har det tillsammans med sin epilator:

 

Hejsan! Det var jag som var den ene vinnaren av epilatorn. Jag måste säga att jag är förvånad över hur bra den var, jag har aldrig tidigare använt mig utav en epilator då jag endast har hört hur ont det gör. Det krävdes därför väldigt mycket mod innan jag vågade sätta ner epilatorn mot benet. Jag tappade upp ett riktigt hett bad för att utnyttja att den går att användas i vatten, och oj så mycket bättre det var. Det är ett riktigt genidrag att göra så att den går att användas i vatten då det bedövar väldigt mycket och inte alls gjorde lika ont som jag förväntade mig. Och resultatet då? Magiskt, och så skönt att slippa raka sig var och varannan dag. Detta är absolut en maskin som kommer att användas flitigt här hemma!”

 
/Rebecca Björkén
 
 
ben
.
Hej! Har pga sjukdom tyvärr bara hunnit pröva epilatorn n en gång så jag återkommer gärna med en recension. Men efter första gången med den var benen hårfria i flera dagar! Helt fantastiskt!”
/Anna Taraldsson
produktbild1
 
 
Vill du vara med och tävla om att vinna en egen epilator?

 

Skriv en kommentar med fem ord som motiverar varför just du ska vinna. Lycka till!

 

 

 

(Detta inlägg presenteras i samarbete med Braun)

 

 

 1. An outstanding share! I have just forwarded this onto a co-worker
  who has been doing a little homework on this.

  And he actually ordered me lunch due to the fact that
  I discovered it for him… lol. So allow me to reword this….
  Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending soke time
  to discuss this subject here on your internet site.

 2. Sofie skriver:

  Jag är värd lite vardagslyx!

 3. Jenny skriver:

  Bli en fräsch småbarnsmamma/fru!

 4. Hanna skriver:

  Högpresterande vill ha mer tid!

 5. sally skriver:

  hellre mer träningstid än benrakningstid

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..