LÄSARFRÅGAN

Hej Fia! Vilken typ av träningskläder använder du? Har du linnen, långärmat, korta tights eller hur klär du dig när du tränar på gymmet? Många använder tunna och avslöjande linnen men jag hatar mina armar och vill inte visa dem.

 

Finns det några bra tröjor med långa ärmar?

 

FIA SÄGER:

 

Vad tråkigt att du inte tycker om dina armar! Jag känner igen det där och har heller aldrig vart en linne-tjej. Trivs bäst i plagg med ärmar, gärna långa eller trekvarts, har en tendens att vika upp alla ärmar så handlederna är fria. Det finns numera väldigt många både fina och sköna träningstoppar med längre ärmar.

 

På gymmet trivs jag bäst i långa tights i någon mörk färg som svart eller ännu hellre mörk blå eller grå. På överkroppen trivs jag bäst i långärmade tröjor i funktionsmaterial gärna med dragkedja och material som andas. På överkroppen tycker jag om mer färg, även här av de mörkare slaget.

 

Skärmavbild 2013-12-03 kl. 11.31.00
Skärmavbild 2013-12-03 kl. 11.39.29

 

 

 

,. eftersom det nu finns så oerhört många snygga mönstrade tights har de smugit sig in i garderoben och är förvånansvärt upplyftande. Flower Power!

 

 

 

 

  1. Åhh ett tips är att köpa sköna tunna oversizetröjor med ärmar att träna i. Superskönt och bekvämt. Forever21 har i sitt tränings-sortiment, även hm har på den ordinarie avdelningen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..