EPILERA MERA

(Detta inlägg presenteras i samarbete med Braun)

 

De sista två vinnarna av en varsin epilator är ,.:

 

antonia@weleen.se och loppanlinn@hotmail.com

 

Stort grattis till er!
Ni kommer att få ett mail från Braun inom kort.

 

Min recension:

 

Jag har nu testat den här epilatorn i snart tre månader och verkligen hunnit bilda mig en bra uppfattning. Jag hade aldrig provat epilering tidigare och var i ärlighetens namn ganska skeptisk och framförallt lite rädd då de verkade göra så sjukt ont. Jag har dåliga erfarenheter av att raka benen då jag vid ett tillfälle var okoncentrerad och lyckades dra med en hel remsa skin .. från smalbenet. Detta har satt sina spår vilket gjort att jag nästan hellre struntat i att raka benen.

 

Första gången jag testade epilatorn kändes det oerhört läskigt och det tog en bra stund innan jag vågade sätta den mot benet. Nu blev jag positivt överraskad och tack vare att den kan användas i duschen så gjorde det inte så ont som jag trott. Genom att värma upp huden känns det mindre och när jag smörjer in med kokosolja efteråt så blir det inga röda fläckar.

 

Det absolut bästa för mig som ogillar att lägga för mycket tid i badrummet är att eftersom benen håller sig lena så länge så slipper jag köra den mer än varannan vecka. Det negativa är att det är ännu en till pryl som kräver sin plats och det tar ju en stund att få bort allt hår.

 

Desktop3

 

 

 

Enkelt författat så är jag positivt överraskad och väldigt glad att jag fick prova detta. Dessutom är det skönt nu att ha lena ben i träningstights och ullunderställ som annars kan bli rätt ”kliiga” med mycket hår. Benen är helt enkelt ”silk epil-approved”.

 

 

 

(Detta inlägg presenteras i samarbete med Braun)

 

 

 

 1. Mia skriver:

  Vad för kokosolja smörjer du med? Mina ben blir alldeles rödprickiga!
  Mvh Mia

 2. Sara skriver:

  Hej Fia!
  Jag har en fråga jag funderat på som jag hoppas du kan besvara 🙂
  Vad jag hört så ska ju kvarg vara ett bra, proteinrikt och nyttigt mellanmål med exempelvis bär, nötter, frukt etc. Det finns ju naturell kvarg med 0,1 % fetthalt och en med 10 % fetthalt. Spelar det någon stor roll vilken man väljer? Är kvargen endast ”nyttig” om man väljer den med låg fetthalt eller är den med högre fetthalt också bra? Eller är det onödigt att äta kvarg om man ändå väljer den med hög fetthalt för att den ”förlorar” sin nyttighet då?

  Hoppas du förstår vad jag menar hihi 🙂
  Skulle vara mycket tacksam för svar!
  Kramar

 3. Sara skriver:

  Är det en silk epil 7?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..