TIPSA MIG!

I februari är det äntligen dags att packa väskan och resa till syrran som backpackar i Australien. Längtar så oerhört mycket! Jag landar i Brisbane och vi reser ganska omgående till Fiji-öarna, stannar i ca två veckor och sedan vidare till Sydney. Nu behöver jag er hjälp!

 

ny-mapp411

 

Vad behöver vi tänka på? Jag är där i tre veckor, hur ska vi fördela tiden? Vad får vi inte missa i Sydney och Fiji? Ska vi båtluffa i Fiji eller vilka öar är bäst? Vad behöver vi inte lägga tid på?

 

Alla tips och hjälp är guld värda. Tack på förhand!

 

 

 

 1. Linnea skriver:

  Ett MÅSTE i Sidney är att promenera/springa den 6 km långa kustpromenaden från Coogee Beach till Bondi Beach. De mest vackra 6 km jag någonsin varit med om!
  Om ni väljer att spring är det mycket backar/trappor, både uppför och nedför och passar därför utmärkt att köra intervaller. Med tanke på värmen och folkströmmarna passar detta bäst som ett morgonpass. Det finns även gott om vattenkranar att dricka från bra fördelat utefter promenaden.

 2. Malin skriver:

  Besökte Fiji förra vintern, och Castaway Island var definitivt den bästa! Om man är ute efter lagom lugnt med folk fast möjlighet till snorkling och en massa andra vattenaktiviteter som jetski osv. Det är gratis om man bor på själva hotellet.
  http://www.castawayfiji.com/

 3. Hanna skriver:

  Hej Fia! Jag bor och jobbar som PT på Gold Coast, en timme söder om Brisbane och hit tycker jag du ska åka! Surfers Paradise är inte så trevligt, mest väldigt unga backpackers och party party, men det finns massa mysiga ställen runt kring som Burleigh Heads, och stränderna är fantastiska. Här finns även regnskogen bara en timme inåt landet där man kan vandra och se vattenfall, ödlor, och andra kryp hehe.. Sydney är fantastiskt, vandra runt en dag med start i Paddys Market, sen Darling Harbour, The Rocks, Sydney Harbour, Opera huset, ha en picknick i Botanical Gardens (så härligt att promenera runt och titta på alla växter!), ta båten till Manly. Bondi rekommenderar jag inte, lång och svettig buss+tågtur, och stranden är inte like fin som Manly. Syney Tower är cool utsikt. www.http://hannashealthybalance.blogspot.com. är min blogg 🙂 Hoppas du får en fantastisk resa!

 4. Erica skriver:

  I sydney skulle jag faktiskt säga att bondi beach är väldigt överskattat. Manly är så mycket finare! Ni måste även åka upp i en bar som heter o-bar uppe i ett torn i centrala stan. Det är rätt dyrt men baren roterar hela tiden och man har utsikt över hela staden. Som andra redan har skrivit finns massa trevliga barer och klubbar längs darling harbour.

 5. Tack för att du har en sån himla fin och bra blogg!:) Jag har inga bra tips på ställen eller nått sånt men däremot ett bra tips vad du kan packa med dig i väskan:) En naturlig deo utan farligheter:) Skrv om den på housesoul.se
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..