FAVORITFRUKOST!

Min inspiration till frukost har slöat till sig på senaste. Det har mest blivit havregrynsgröt av ren slentrian och även om den är god så vill jag ha mer. Nytt. För att väcka inspirationen och suget roar vi oss med en delikat tillbakablick. Här är mina absoluta favoritfrukostar.

 

Klicka på bilderna för att komma till recepten/inläggen!

 

apelsinjuice
filmjölk
smoothie
äggröra deluxe

 

 

,. Mhm! Vad äter ni för frukost nu? Inspirera mig!

 

 

 

 

 

 1. Hej Fia!
  Det var länge sedan jag tittade in här nu, men känner att jag behöver lite träningsinspiration & motivation – vilket du är grym på att ge utan att du kanske själv vet om det ibland 🙂

  Blev glad när jag såg ditt frukost inlägg, frukost är något som jag älskar, och speciellt att ta kort på, tallriken får gärna stå och vänta 20 minuter så jag får den perfekta bilden innan jag kan äta upp det 🙂 du ville ha inspiration, det skulle vara jättekul om du ville kika på min instagram @ellinoranzelius eller min blogg http://www.ellinoranzelius.blogg.se –> kategori breakfastlover, där hittar du massa härliga frukost bilder, och jag har många som bara väntar på att få komma upp 🙂

  kika vetja, skulle vara häftigt om man kunde ge dig lite inspiration tillbaka 🙂

  ha det toppen, så hoppas jag att jag en dag ska få träffa dig 🙂

 2. Josefin skriver:

  Först vill jag bara säga att din blogg är så fruktansvärt bra. Du har båda fötterna på jorden och du har fått mig att förstå så mycket, bland annat att det inte lönar sig att behandla sig själv dåligt och pressa sig själv orimligt mycket. Så för det vill jag säga TACK.

  Till ämnet frukost: Jag älskar frukost och morgonen är den bästa tiden på min dag. Jag lägger därför alltid ner mycket energi och tanke åt att göra en god och nyttig frukost!
  Jag har sedan en tid tillbaka frukostbloggat om min frukost varje dag! Vill du ha tips på nya frukostar kan du gärna kika in och bli inspirerad! Adressen är frukostfavoriter.blogg.se

  Tack igen för din grymma blogg, kram

 3. Sofie skriver:

  1. Glutenfri gröt på risflakes, millet flakes, buckwheat flakes och linseeds. Kokar upp den med antingen kokosnötmjölk eller mandelmjölk, 1 ägg, blåbär och kanel, toppar med chiafrön och valnötter

  2. Bananpannkakor stekta i kokosolja med antingen kanel i smeten eller raw cacao, på fredag provar jag med pepparkakskrydda. Toppar dom med valfria frukt och bär och lite honug

  3. Chiapudding på 2 msk chiafrön som får stp över natten med antingen kokos eller mandelmjölk. Blandar gärna i hallon och nötter. Äter detta med ett kokt ägg med kalles. Perfekt att ta med sig i väskan om jag tränar innan jobbet

  Detta är mina absoluta topp tre! Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

 4. Josefin skriver:

  Jag är en sån som snöar in mig på saker i matväg och jag ÄLSKAR frukost 🙂
  Min favorit just nu:
  – Rosta något gott mörkt bröd, mosa avocado, på med salt och chiliflakes och en droppe olivolja. GOTT!

  Till det vatten coh te/kaffe, brukar pressa juice på helgerna men det orkar man ju inte direkt 06.30 en torsdag även om man är frukostälskare 😉

  Annars är ju brunt leksandsknäcke med kokt ägg på SÅ ENKELT och SÅ GOOOOOTT.

  Hjälp, blir hungrig av allt prat om frukost, haha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..