CHATTA MED MIG!

Hörni! Från och med nu och fram till 18.30 sitter jag online på den HÄR adressen och vill chatta med er! Kom in på sajten så hjälper jag er att hitta härlig julklappar inom hälsa & träning, eller så tar vi bara ett härlig snack. Komsi komsi!

 

Kan även locka med härliga experter som Sigge Eklund, Amelia Widell, Andreas Wijk osv. Kom in och chatta med oss!

 

Skärmavbild 2013-12-11 kl. 16.09.20

 

 

Välkomna!

 

 

 

 

  1. hejsan jag vill ha lite hjlp med kost om hur man äter bra om man tränar.

  2. Emma skriver:

    Hej! Jag är en 16-årig tjej som börjat tycka att det är ganska kul att träna på gym. Jag vill träna hela kroppen på ett roligt sätt, men jag vet inte riktigt hur, eller vilka övningar jag ska göra. Har du några bra tips (träning, kost, motivation) för hur jag snabbt ska se resultat och få en mer vältränad kropp, och samtidigt ha kvar känslan av att det är Kul att träna?
    Skulle vara jättetacksam för svar! 🙂

    1. Jag har ett tips ät mat gå på promenad och träna med maskiner xD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..