DAGENS SMOOTHIE

Det är snart torsdag och jag svalkar halsen med den här ljuvliga smoothien med morot som bas. Jag funderar över min hälsa, min status och året som kommer ,. och året som är på väg att avslutas. 2013 är inte mitt favoritår. Det var helt okej och på många sätt riktigt bra samtidigt som det vart fruktansvärt.

 

Det hela är så mycket blandade känslor att det är svårt att summera. Det har vart så mycket fantastiskt som lägenhetsköp, fantastiska framgångar inom jobbet och härliga dagar i sommarstugan och NY. Det har vart jobbiga dagar med utbrändheten, baksteg, framsteg och karusellsteg. Det har vart utmattning, tvivel, plötsliga dödsfall, ångest och hopp. Hopplöshet, sjukskrivning och en ofattbart underbar jag fyller 25 så nu firar vi”-helg på landet.

 

Allt i en salig röra. Det kanske är det som är charmen med året 2013, oturens år. Att det var ett sådant förvirrande fint kaos.

 

2014 önskar jag ska bli mer stabilt. Jag önskar så efter vissa saker. Framförallt önskar jag att min träning nu är här för att stanna. Jag kan.

 

smoothie
smoothie recept

 

 

,. hur som helst. Smoothien var det!

 

Smoothie – Mixa:

 

Avokado, hampaprotein, apelsin, grapefrukt, ingefära, osötad morotsjuice, frusen mango, raw lingonpulver, frysta hallon till en krämig smet. Toppa med basilika och servera genast.

 

 

 

 1. Jennie skriver:

  2013 var inte alls heller mitt år :/
  2012 var mycket bättre, men jag hoppas på att 2014 blir ett mycket bättre år än 2013 var iaf!! =)

  Och den smoothien ser såååå god ut! Jag älskar FÄRGEN på den och skulle
  med alla gånger köpa den direkt om jag såg den på ett café!!

 2. Hej!,
  Den ser bra smarrig ut.
  Tar du smoothien som en middag på kvällarna, skulle det fungera att göra så ?
  Kan en sådan smoothie som du visar ovan ersätta en måltid med andra ord och till och med vara nyttigare än en sådan. Kanske på en dag då man inte känner att man orkar en hel måltid.

 3. Yvonne skriver:

  Mums, din smoothie ser verkligen god ut. Den ska jag prova att göra en dag 🙂
  Vill du ha tips på en annan god och nyttig smoothie kan du gå in på min blogg:
  http://kroppochkost.se/?p=720
  Önskar dig ett riktigt gott 2014.

 4. Hoppas du får ett fint 2014, det förtjänar du!! Smoothien ser riktigt mumsig ut 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..