FASTNAT.

Jaha, vi har fastnat. Jag har tappat sugen för bloggen. Känner att vi har tappat kontakten med varandra, med min glöd. En del av er har påpekat att det verkar som att jag inte är närvarande och skriver mindre än förut, ni har rätt. Inspiration har klingat av och det blir en negativ spiral när jag märker att ni blir mindre aktiva i kommentarerna, då skriver jag sämre och sedan är vi inne i en dålig cirkel.

 

Jag behöver nu er hjälp för att ta mig upp och hitta inspirationen till den här bloggen igen. För visst ska vi fortsätta? Vill ni ha kvar PT-Fia-bloggen? Hur ska den vara utformad? Jag vill fortsätta skriva 2-3 inlägg per dag, om ni fick välja fritt – hur vill ni fördela de inläggen på era intressen?

 

,. ett frukost, en personlig, en träning, en hälsa, en mat, en diskussion, en träningskläder, en fundering, en läsarfråga? Ja, nej, annat?

 

Är verkligen så tacksam om ni vill hjälpa mig med det här. Berätta hur ni skulle vilja att bloggen är varierad, hur mycket eller lite av olika ämnen och om det är något ni saknar. Vi vet ju att det här kan vara en suverän blogg när vi gör den tillsammans, den har bara tappat gnistan lite med flytten och dålig energi på det privata planet.

 

Är så tacksam för er hjälp! Vi kan!

 

 

 

 1. Bysiri skriver:

  Hej Fia
  Antar att de flesta vill lite olika och om du ”bara” har tre inlägg per dag kanske du kunde börja med att en om dagen är ett veckovisst inlägg?
  Tillexempel : recept-måndag, diskussionstisdag, sportmode-onsdag, funderingstorsdag, må-bra-fredag och så vidare? Så får du med sånt du brukar ha i din blogg utan att det kanske blir lika stor press på dig? 🙂

  Kram från en som följt din blogg av och till i några år nu men varit otroligt dålig på att kommentera.
  http://bysiri.tumblr.com

 2. Jenny skriver:

  Din blogg är superinspirerande och har hjälpt mig mycket under tider då jag har känt noll inspiration. hittat flera inlägg jag har behövt om hälsa och insikter som har gett mig energi och styrka! älskar att du har så fin syn på vad som är viktigt, skillnaden om vad det egentligen handlar om och vad vi har fått för oss att det borde handla om.

  Alla kategorier du tog upp vore intressant att läsa om! Det är inte alltid så viktigt vad du skriver om för du gör det så bra! Att läsa om din syn på träning, kost, insikter och inspirerande bilder är toppen!

 3. Jossan skriver:

  Gärna mer recept, både på nyttig frukost, lunch, kvällsmat och godsaker. Skulle uppskatta fler träningsövningar i hemmet eller utomhus 🙂

  Älskar dig och din blogg, ni är bäst!

 4. Sofie skriver:

  Hej Fia! Jag gillar verkligen din blogg och läser den varje dag, mat tips och recept tycker jag om att läsa om. Och självklart olika övningar och ren insperation för allt som har med träning att göra!:) du har en grym blogg och jag hoppas verkligen du fortsätter!!

 5. Din blogg som är så fin Fia! Uppskattar dina personliga och kloka texter om hälsa, tips för att ta hand om sig själv på alla plan mm. Gillar att dina olika texter både kan trösta, inspirera och peppa!

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack, Viktoria! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..