NYSTART!

En paus var precis vad jag behövde. Jag har funderat över hur jag vill utveckla bloggen, om  och hur jag vill fortsätta och tagit mig tid att reflektera. Tusen tack för alla värmande, uppmuntrande och stöttande ord! Tack för alla tips och ideer och inspiration. Ni hjälper mig.

 

Jag har insett att min bloggsvacka var en naturlig följd av min svacka på det privata planet. Den här hösten har vart allt annat än uplyftande och enkel vilket kört slut på samtliga krafter. Jag är helt enkelt väldigt, väldigt trött vilket bidrar till att inspirationen famlar. Jag gick någonstans vilse i vad den bloggen handlar om och orkade inte hitta den där härliga blandningen av inlägg igen.

 

Nu ser jag fram emot en nystart, både för bloggen och framförallt i livet med ett nytt oskrivet år. Headern ska bytas ut, julledigheten kommer fylla på energin och min egen träning kommer utvecklas än mer. Det kommer att bli så enormt fint!

 

kaffekopp
rörstrand

 

 

,. Önskar er en fin start på ”sista rycket innan jul”-veckan!

 

 

 

 1. Anna skriver:

  Åh! Älskar nystart! Så befriande att få starta på nytt och med ett tomt blad framför sig! Ser fram emot att läsa nya inlägg då jag ganska nyligen börjat läsa din blogg 🙂

  1. ptfia skriver:

   Vad roligt att du hittade hit! Välkommen 🙂

 2. Felicia skriver:

  Kul att du känner ny energi inför bloggen, ser framemot alla dina inlägg (som vanligt)!
  Ta det i din takt bara 🙂

 3. Amanda skriver:

  Hej Fia! Jag har länge undrat över hur du hade det när du var i usa. Någon gång skrev du i ett inlägg att du hade blivit utsatt för psykisk ohälsa. Det skulle vara väldigt intressant att få ta del av dina tankar kring den resan i ett inlägg! Din blogg är grymt bra, en stor insperation till ett hälsosamt liv! Kram

 4. L skriver:

  Så bra 😀

  Har du foressten vurdert å starte med podcast? Det synes jeg hadde vært superbra! Tenk så stas det hadde vært å gå tur, løpe, gjøre husarbeid eller strikke også ha deg i ørene 😀 Men alt til sin tid og din egen helse først <3

 5. Lalalaa skriver:

  Tjohoooo!! Åh vad du inspirerar mig. Jag har ortorexi och du hjälper mig tänka sunt, du är SÅ viktig, det hjälper mycket med dina ord. Tack för att du finns, du är en värdefull glädjespridare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..