DAGENS PÅMINNELSE

Att göra sitt bästa är skönt. Ibland glöms det bort och vi går på slentrian. Vi blir bekväma och tar inte i. Oavsett om det handlar om att göra sitt bästa på jobbet, vara sin härligaste person, förbättra detaljer i vardagen eller våga prova att springa lite snabbare på nästa träningspass så är det små saker som gör stor skillnad.

 

Just när det kommer till träningen är det många som upplever att de inte gör sitt bästa. Att det blir stressigt, halvdant och ”gjort”. Istället för att lägga all fokus och energi på passet vi genomför så är det lätt att tankarna och fokus glider iväg på annat, det blir halvbra.

 

Så, stanna en minut och fundera på när och var du gör ditt bästa. Gör du det eller kan du höja nivån lite till? Ska du träna i kväll och det var längesen du gav kroppen en utmaning? Prova att höja vikterna, ta i lite till eller prova en ny övning.

 

Skärmavbild 2013-12-17 kl. 13.59.36

 

Vi förtjänar att göra vårt bästa när vi väljer att lägga vår tid på det.

 

 

 

 

 1. Frida skriver:

  Väldigt bra sak att tänka på. Lyckades verkligen tömma mig på energi på ett spinningpass härom veckan och det var så otroligt härligt! Försöker efter det att göra det så gott det går varje gång jag tränar. (Förutom de gångar man ger sig ut på en löprunda exempelvis bara för att det är så härligt och skiter ganska rejält i både tid och tempo). Hur som haver: en bra påminnelse i träningen!

 2. Tack Fia, jag tränade igår med orden i huvudet och jag kan säga dig att jag har en del träningsvärk idag.. Så härligt!! 🙂

  1. ptfia skriver:

   Härligt jobbat! 😀

 3. Lusse skriver:

  Kloka ord som vanligt, Fia! Älskar att utmana mig själv och med tanke på hur många som läser din blogg, vet jag med all säkerhet att nu kommer även fler, Idag, att ta i lite extra! Härligt! Kärlek <3 <3

 4. Jag märker verkligen att du anstränger dig för att lyfta bloggen och det så roligt så nu ska jag anstränga mig på att bli bättre på att responsdera på dina inlägg! Ge och ta! Du är kanon!

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack för feedback, Desiree! Uppskattar det mycket! 🙂

 5. Jag pressade mig på yogan igår och klarade trädet i den svåra varianten- äntligen! Jag brukar ofta utvärdera mitt träningspass. Vad var bra, vad kunde jag gjort bättre och vad behöver jag bli bättre/starkare på? Ett bra tips! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..