ÅRET SOM GÅTT ,.

APRIL:

 

Jag lagade mycket mat, provade raw hallonremmar, startade ”Veckans Utmaning” i samarbete med Kari Traa vilket gav många fina rörliga bilder på övningarna och mitt omslag för Fitness Lifestyle kom ut i butik. Jag & min sambo firade 4 år tillsammans med en mysig weekend på Gimo Herrgård, jag fortsatte prata hälsa i NRJ varje måndag och kampanjen för Stadium släpptes i butik och TV.

 

601698_475379432531970_725468641_n

 

 

,. en bild av Hans Berggren från Fitness Lifestyle.

 

 

,. skrev ett uppskattat och omdiskuterat inlägg om att ”träna för känslan” och inte ryckas med i hetsen och prestationen. Läs det HÄR!

 

MAJ:

 

Den här månadens största fokus var resan till New York. Vi spenderade 10 dagar i den vackra staden och gick mest runt och njöt. Jag funderade på vad som inspirerar mig träningsmässigt och gjorde en ”Bli Personlig Tränare-special” till bloggen. Som sagt, New York var den här månadens höjdpunkt!

 

IMG_6114

 

 

,. månadens favoritinlägg är detta: Klicka här!

 

JUNI:

 

Nästan direkt efter NY åkte jag till sommarstugan för att förbereda min efterlängtade ”jag fyller 25 år”-helg. 11 bästisar tog sig till stugan i dalarna för att fira mig och jag var hög av kärlek i flera veckor efteråt. En av de absolut bästa helgerna hittills! Jag såg fram emot semestern, hade ett otroligt roligt event med Kari Traa & Urban Training och avslutade min sjuksrivning vilket innebar att jag blev officiellt ”friskskriven”, flyttade ut till sommarstugan med familjen och njöt av lata dagar. Där mår jag riktigt riktigt bra, alltid.

 

Fiafest11

 

 

,. ett viktigt inlägg från den här månaden är detta: Klicka Här!

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..